Minden eddiginél jobb órát mutatott be a Withings

A vállalat az egészséget helyezi a fókuszba továbbra is, és a ScanWatch ennek jegyében jött létre.

Minden eddiginél jobb órát mutatott be a Withings

A Withings izgalmas pályát tudhat maga mögött, hiszen volt már magánkézben, nagyobb vállalat tulajdonában, most pedig éppen az alapítójához visszakerülve működik. A vállalat számára eddig igazán nagy siker nem termett, de folyamatosan lépdel előre, és mutat be új termékeket moderált érdeklődés mellett.

Galéria megnyitása

Ezúttal a ScanWatch névre keresztelt újdonságról lesz szó, amit a CES-re vitt magával a Withings. A karóra a dizájnt tekintve nem tér le a korábban kijelölt útról, ezúttal is egy nagyon letisztult vonalvezetésű, teljesen átlagos karórának tűnő eszközről beszélhetünk, mely sokkal inkább egy fitneszkarperec, mint okosóra, ha be kell valahová sorolni. A számlapon van egy analóg óra, és kettő segédszámlap, amiből az első analóg, a felső pedig PMOLED technológiás.

Galéria megnyitása

A készülék mindkét segédszámlapon képes lesz extra funkciókkal szolgálni, értékes adatokat megjeleníteni, de értelemszerűen főleg a felső panel fog ilyen tekintetben jó szolgálatot tenni. Az apró OLED egységen jelennek majd meg az értesítések, és itt lesznek láthatóak az aktivitási információk is egyebek mellett.

A mobillal Bluetooth kapcsolat révén fog összhangba kerülni a kiegészítő, és a Low-Energy kiterjesztést használja a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás érdekében. Itt nincs GPS, de a telefon GPS-étől át tudja venni az app az adatokat.

Galéria megnyitása

A ScanWatch folyamatosan figyeli a viselője életjeleit, rendszeresen méri például a pulzust, és támogatja az EKG-t is, így aki esetleg szívbetegségben szenved, az különösen jó partnerre találhat az elegáns újdonságban. Elvileg orvosi pontossággal képes minden fontos információt mérni az óra, de arról nem esett szó, hogy erről tanúsítványokkal is rendelkezik-e.

És magától tudja detektálni a rendellenességeket az adatokban, ezekről pedig természetesen azonnal értesíti a felhasználót is, aki így hamar orvoshoz tud fordulni.

Galéria megnyitása

A véroxigén szintjének a mérése is sokaknak lehet hasznos, ezt a sportolók örömmel használhatják ki. És a szerkezet képes detektálni akár az alvási apnoe jeleit is. Ez egy nagyon súlyos alvászavar, mely során a légzés az alvás közben időről-időre abbamarad, majd újra elindul.

Több mint 30 különböző aktivitást képes jegyezni a sporttevékenységek tekintetében a programhoz tartozó alkalmazás, ami nagyon sok jó funkciót fog össze. A Withings mindig is arra gyúrt, hogy az egészséges életmód biztosítását segítse, és az új fejlesztéseket követően a ScanWatch minden eddiginél jobb társ ebben.

Galéria megnyitása

A vállalat a férfiak és a hölgyek számára szeretne elfogadható opciót nyújtani, és ennek érdekében két méretben készíti a terméket. A nők csuklójára szabott készülék 38 milliméteres tokot kapott, az urak számára tervezett variáns pedig már 42 milliméteres.

Rozsdamentes acél a ScanWatch, és bírja a nedvességet. Érdemes kiemelni, hogy a terméket elvileg zafír kristályüveg védi, ami jellemzően a prémium óráknak szokott a kiváltsága lenni. Az üzemidő 30 nap a gyári adat szerint, a töltés pedig a gyári dokkolóval 2 órát vesz igénybe. Az Android 6.0 vagy az iOS 12 szükséges a használatához.

A Withings ScanWatch megvásárolható lesz Európa-szerte és az Egyesült Államokban is, valószínűleg a hazai piacot sem fogja elkerülni a készülék. Viszont a forgalmazása jelen állás szerint csak a második negyedévben fog elkezdődni. A jó funkciókat nyújtó óra a 38 milliméteres kivitelben 250 euróba fog kerülni az öreg kontinensen, a 42 milliméteres változatért pedig 300 eurót kell majd leszurkolni.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap