Milyen uborkaszezon? – Júniusi játékmegjelenések

Visszatér a The Last of Us felejthetetlen duója, folytatódik a Desperados, érkezik a Valorant: egy percig sem unatkozunk majd!

Milyen uborkaszezon? – Júniusi játékmegjelenések

A PS3-on 2013-ban napvilágot látó The Last of Us jött, látott és győzött. Kiváló történetének, remek karaktereinek és elsőrangú játékmenetének köszönhetően egy percig sem volt kérdés, hogy generációja élvonalához tartozik. Ezt egyébiránt kismillió díj és a közönség általános szeretete is egyértelművé tette. Az, hogy vajon a folytatás, a The Last of Us 2 is efféle, már-már hisztérikus fogadtatásra lel-e majd, még nem tudni. Egy dolog azonban biztos: június 19-én folytatódni fog Ellie és Joel nagy kalandja.

Ha inkább a gyors-pörgős akciót részesítjük előnyben, akkor a Valorant lesz a nekünk való csemege. A Riot Games leginkább a Counter-Strike és az Overwatch sajátos keverékeként jellemezhető, online multiplayerre kihegyezett FPS-ében két, egyenként öt főből álló csapat mérheti majd össze az erejét. Izgalmakból, fegyverekből és más-más területen jeleskedő hősökből az ígéretek szerint nem lesz hiány.

A westerneket preferálók a Desperados 3 érkezésének örülhetnek majd. A hosszas tetszhalálából végre-valahára feléledő, patinás széria legújabb felvonása sem fog szakítani a bevett alaphelyzettel.  Azaz a valós idejű taktikai programban újfent John Cooper-t és kicsiny kompániáját irányítjuk majd, és ajánlott lesz a többet ésszel, mint erővel ősi igazságához tartanunk magunk.

Ha jobban kedveljük a körökre osztott műveket, akkor az 1971 Project Helios méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Ebben egy katonai diktatúra fogságába esett tudós megmentése lesz a célunk. Dolgunk azonban nagyban megnehezíti majd, hogy egyrészt a bolygónk már csak árnyéka önmagának: gyilkos hóviharok tizedelik meg a populációt, és sokan fosztogató vadállatokká züllöttek vissza. Másrészt az sem fogja megkönnyíteni a helyzetünk, hogy az általános lőszerhiány miatt kétszer is meg kell majd gondolnunk, hogy tüzelünk-e a fegyvereinkkel.

Az Elder Scrolls Online legújabb, Greymoor-nak keresztelt kiegészítőjének hála az MMORPG-k voksukat a konzolokra letevő szerelmesei sem fognak unatkozni. A Skyrim nyugati felébe elkalauzoló alkotásban egy vámpírok és sötét mágiatudók mozgatta, hátborzongató összeesküvés szálait göngyölíthetjük fel, de természetesen más elfoglaltságokkal is elüthetjük az időnk. Ezek közül a legfontosabb, hogy ha akarjuk, ármányos ellenségeink levadászása közben egy kis kincskereséssel lazíthatunk.

Felsorolásunk a Command & Conquer Remastered Collection zárja. A Command & Conquer és a Red Alert felújított változatait tartalmazó csomag a klasszikusok új köntösbe bújtatott kiadásai mellett korábban nem látott videókkal és zeneszámokkal igyekszik majd vásárlásra csábítani az érdeklődőket.

Június 2.

Június 4.

  • Tour de France 2020 (PC, PS4, Xbox One) Steam

Június 5.

Június 9.

Június 11.

Június 12.

Június 16.

  • Disintegration (PC, PS4, Xbox One) Steam
  • Desperados III (PC, PS4, Xbox One) Steam

Június 18.

  • Waking (PC, Xbox One) Steam

Június 19.

Június 23.

  • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (PC, PS4, Xbox One) Steam
  • Assetto Corsa Competizione (PS4, Xbox One) Hivatalos weboldal

Június 30.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap