Mikro AAA játék lesz az Ancestors: The Humankind Odyssey

A korai Assassin's Creed játékok kreatív rendezőjének alkotásában az emberiség hajnalától kezdve élhetnénk át a nagy felfedezéseket és eseményeket.

Mikro AAA játék lesz az Ancestors: The Humankind Odyssey

Érdekes alapkoncepciójú játék fejlesztésébe kezdett Patrice Desilets. A leginkább az Assassin's Creed széria korai részein, valamint a Prince of Persia: Sands of Time-on dolgozó kreatív csapat vezetőjeként ismert szakember egy az emberiség jeles tetteit, felfedezéseit és eredményeit bemutató mikro-AAA játéksorozaton munkálkodik. Desilets alapkoncepciója szerint az Ancestors: The Humankind Odyssey az Assassin's Creed és a Civilization fejlesztési részének egyfajta sajátos keveréke lesz, egy olyan interaktív és nagy szabadságot nyújtó cím, amiben különféle fontos felfedezéseknél és eseményeknél lehetnénk jelen.

Az első részben például a felegyenesedve járás furcsaságaival barátkozó, a tűzgyújtás titkát kutató, valamint az első pár állat domesztikációján ügyködő orrorin bőrébe bújhatnánk bele, aztán így haladnánk tovább, végig az egész történelmen. Lényeges azonban, hogy az alkotás nem tisztán akciójáték lesz, hanem mivel egy narrátor folyamatosan kommentálni fogja az eseményeket, egyfajta dokumentum-videojátékot vihetünk majd végig.

A fejlesztő azonban tisztában van azzal, hogy nincs elég pénze ahhoz, hogy megfelelő minőségben kivitelezett, húsz-harminc órányi kikapcsolódást nyújtó játékkal örvendeztesse meg az érdeklődőket. Ezért a program egy-másfél óra körüli történetekből álló fejezetekre fog tagolódni, amik olyan játékélményt kínálnak majd, mint egy AAA-kategóriás játék. Ez azonban nem azok teljes játékideje lesz, mert a küldetések teljesítése után szabadon be fogjuk tudni járni a világot és fejleszthetjük majd a karakterünket, aminek a következő epizódban szereplő utódja fogja majd hasznát venni. Így, bár az egyes fejezetek alaposan el fognak térni egymástól, mégis lesz bennük valami közös, hiszen lényegében egy család sorsát követhetjük majd bennük nyomon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward