Miért mutatták be ilyen hamar a The Elder Scrolls 6-ot?

Több oka is volt, az egyik, hogy megnyugtassák a rajongókat: a cég továbbra sem adja fel a hagyományos szerepjátékok műfaját.

Miért mutatták be ilyen hamar a The Elder Scrolls 6-ot?

A The Elder Scrolls 6 bejelentése némileg furcsa jelenség volt az E3-on. Egyrészt azért, mert a Fallout 4 után azt hittük, hogy a Bethesda tényleg csak akkor fogja bejelenteni készülő játékait, ha azok már közel állnak a megjelenéshez (ezt Todd Howard kifejezetten így akarta). Másrészt pedig azért is, mert semmit nem láttunk a játékból, csak egy rövid videót egy talán Highrock sziklás, partokkal övezett vidékéreemlékeztető tájból.

Most Pete Hines, a Bethesda marketinges vezetője elárulta, miért döntöttek így. "Pár éve leültünk Todd Howarddal, és megbeszéltük, hogy a The Elder Scrolls 6 nem a következő nagy játékunk lesz, előtte még két másikat szeretnénk csinálni. Ezt tehát deklaráltuk, azonban arról már nem kommunikáltunk a közönségünnkel, mik lesznek ezek" - kezdte.

Ezt követően gondolták úgy, hogy akkor állítsanak fel egy konkrétabb útitervet, és ezt valamilyen formában kommunikálják kifelé is. Egyértelművé kellett tenniük, hogy érkezik a Starfield, a Fallout 76 és utána majd valamikor egészen biztosan jön a The Elder Scrolls 6.

De volt egy másik, ennél gyakorlatibb célja is a bemutatásnak. Hines szerint azokat a rajongóikat akarták megnyugatni, akik esetleg kiakadtak attól, hogy a Fallout 76 egy kifejezetten online, multiplayer játék lesz. Hines úgy véli, nagyon fontos volt megerősíteni a rajongóikban, hogy a Bethesda továbbra sem fogja feladni a hagyományos, single player szerepjátékokat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward