Middle Manager of Justice – még a szuperhősök is tévedhetnek

Egy véletlen folytán idő előtt került a boltba a Double Fine első mobilos játéka. Az alkotók bétatesztként fogják fel a dolgot.

Middle Manager of Justice – még a szuperhősök is tévedhetnek

A Double Fine véletlenül idő előtt kiadta Middle Manager of Justice című iOS-es szuperhős menedzser szimulátorát. A még nem teljesen elkészült játék a múlt héten került tévedésből az App Store-ba, ahonnan azóta már eltávolították. A project vezetője Kee Chi egyáltalán nem bánja a dolgot, sőt, megpróbálja kihozni belőle a legtöbbet, a véletlen kiadást igyekszik egyfajta béta tesztté változtatni: arra kérte a játékosokat, hogyha bugokat találnak, vagy bármilyen javaslatuk van a játékkal kapcsolatban, küldjék el nekik. Chi azt is elmagyarázta, hogyan került a játék idő előtt a boltba "Az App Store-ban előre meg kellet adnunk a játék megjelenésének dátumát, amelyet anno szeptemberre állítottunk be, de akkor még nem tudtuk, hogy ez a végleges dátum lesz-e. Miután feltöltöttük a játékot, rájöttünk, hogy még rengeteg tennivalónk akad vele, de magát a bejegyzést nem akartuk eltávolítani."

A csapat, amelynek ez lesz az első mobilos játéka még nem ismerte pontosan az App Store rendszerének működését, és nem tudta, hogy a bejegyzett szeptemberi megjelenési dátum még életben van, és így automatikusan kikerül a játék a boltba. Chi egyébként alapvetően nem volt elégedett a játékkal, és azt is hajlandó volt elismerni, hogy ez az ő hibája. "Még nem érett meg rá, hogy a világ szeme elé kerüljön. A Double Fine-nál sokat adunk arra, hogy befejezett, jól működő játékokat adjunk ki, ezért különösen frusztráló volt, hogy egy bugos, még nem teljesen kész darabunk idő előtt kikerült." A Middle Manager of Justice pár hét múlva fog megjelenni újra, remélhetőleg már teljesen kész állapotban.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward