Metroid láz a Wii-n

Az NES egyik legnépszerűbb akciójátéka visszatér, sőt, a régi részeket is leporolja a Nintendo. Mire is jó a Wii Virtual Console-ja, nem igaz?

Metroid láz a Wii-n

Már csak két nap, és Észak-Amerikában boltokba kerül a Wii exkluzív Metroid Trilogy pakk, ami a Metroid Prime első, második és harmadik részét is tartalmazni fogja, egyetlen lemezen. Az első két GameCube rész természetesen megkapja a kötelező ráncfelvarrását, így a Wii színvonalára húzott grafikával és irányítással érkezik (na nem mintha előbbin sokat kellett volna fejleszteni). A portolást az eredeti változatokat fejlesztő Retro Studios végzi majd, és Európában szeptember 4-étől tehetjük rá a mancsunkat. Már ez is egy jó hír a Wii újdonsült tulajdonosainak, de ami még jobb, hogy a teljes klasszikus Metroid-sorozat felkerül a Wii virtuális konzol emulátorára. Ha pedig már van egy regisztrált Metroid rész a polcon, és ehhez még beszerezzük a Trilogyt is, akkor ha gyorsak vagyunk, egyike lehetünk az 5000 szerencsésnek, akik ingyen megkapják a retró gyöngyszemet. Ez ám az üzletpolitika!

                            

                                                                                Metroid: Other M E3 trailer

Persze az egész felhajtás a jövőre érkező új Metroid, az Other M miatt van. Az új rész fejlesztését a Dead or Alive és a Ninja Gaiden sorozatokról elhíresült Team Ninja végzi, és az eddigi információk alapján igyekeznek közelebb hozni a játékot a régi klasszikusokhoz. A történet a Super Metroid és a Metroid Fusion között játszódik, a megjelenés pedig 2010, semmi több. Annyi mindenesetre leszűrhető a trailerből, hogy az FPS nézetet hanyagolni fogják, de még ez sem biztos. A részletekig lehet, hogy meg kell várnunk a Tokio Game Show-t.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward