Metro Redux hivatalosan bejelentve

Mindkét részt teljesen felújították a készítők. Külön-külön és egyben is megjelennek az új konzolokra és PC-re is!

Metro Redux hivatalosan bejelentve

A 4A Games és a Deep Silver hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Metro Redux. A Metro 2033 Redux és a Metro: Last Light Redux külön játékként is megjelenik, de egybecsomagolva, egyszerűen csak Metro Reduxként is elérhető lesz.

Mindkét rész megkapta a 4A Engine legfrissebb verzióját, és teljes grafikai átdolgozáson estek át. Továbbfejlesztett bevilágítás, dinamikus időjárás, részletesebb karakterek jobb animációkkal, részletesebb rombolhatóság, és még szebb füst-, tűz- és részecskeeffektusok.

Nem csak a grafika, a játékmenet is fejlődik mindkét részben: még jobb mesterséges intelligencia, még jobb harc, kifinomultabb lopakodási mechanizmusok, jobb fegyverkezelés, válaszképesebb, intuitívabb irányítás. Ezen kívül a Metro 2033 Reduxba bekerülnek olyan dolgok a Last Lightból, mint a maszktörlő mechanizmus, a fegyverek testreszabhatósága, és a csendes gyilkosságok. Mindkét részbe bekerülnek olyan, rajongók által kért lehetőségek is, mint például az óra.

A Last Light Redux ezen kívül tartalmazza az összes megjelent DLC-t is, így körülbelül 10 órával több játékidőt kínál.

A Metro 2033 Redux és a Metro: Last Light Redux külön-külön 19,99 eurós ajánlott fogyasztói áron jelenik meg még idén nyáron Xbox One-ra, PS4-re és PC-re. Az egybecsomagolt Metro Redux ára 39,99 euró.

PS4-en és Xbox One-on 60fps-sel fut a játék, előbbin 1080p-s, utóbbin 900p-s felbontáson. A megjelenést követően a 4A Games nekiáll majd a Linuxos és SteamOS-es verziók fejlesztésének.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward