Shop menü

MENŐ GAMER SZÉKET VILLANTOTT A COOLER MASTER, AMI KERESZTPLATFORMOS HAPTIKUS TÁMOGATÁST KÍNÁL

Az újdonság jóvoltából még jobban elmerülhetünk majd a különböző tartalmakban.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Menő gamer széket villantott a Cooler Master, ami keresztplatformos haptikus támogatást kínál

A Cooler Master egy speciális gamer széke t készített, amely remekül testreszabható, nem veti meg az RGB LED alapú világítást, és még arra is képes, hogy a különböző tartalmakban történő elmerülést egy teljesen új szintre hozza, ugyanis haptikus technológiát használ. Utóbbi gyakorlatilag azt jelenti, hogy a hanghullámokat rezgéssé alakítja, így az eseményeket átérezhetjük, ami segít a kikapcsolódás új szintre emelésében.

Galéria megnyitása

A Synk X névre keresztelt gamer szék az audió hullámokat alakítja át haptikus rezgésekké, gyakorlatilag a 20 Hz és a 200 Hz közötti tartományt fedi le, azaz a mélyhangokat érezhetjük rajta keresztül. A működés testreszabható a mellékelt panelen keresztül, állíthatjuk a haptikus visszajelzés erősségét is, valamint az aRGB LED világítás is kapott egy kapcsolót.

Galéria megnyitása

Az audió jeleket AUX bemeneten, Bluetooth kapcsolaton, illetve 5,8 G kapcsolaton keresztül fogadja a rendszer, valamint egy fejhallgató kimenetet is kapunk. A tápcsatlakozó csak akkor szükséges, ha lemerült az akkumulátor, ugyanis a tervezők gondoltak arra, hogy a vezetékes üzemmód nem feltétlenül kényelmes, éppen ezért nyolccellás lítium-ion akkumulátort helyeztek el a székben, ami 5200 mAh kapacitással bír és az LG műhelyéből érkezett.

Galéria megnyitása

Az akkumulátoros üzemidő zenehallgatás esetén 8 órára elegendő, míg a haptikus visszajelzés folyamatos használatával 4 órányi üzemidőre van kilátás. Az akkumulátort 6 óra alatt lehet feltölteni. Az 5,6 ezredmásodperces vezeték nélküli audió válaszidővel dolgozó gamer szék esetében 35 méter körüli hatótávra lehet számítani vezeték nélküli módban, ha tiszta a rálátás.

Galéria megnyitása

A 69 centiméter széles, 56 centiméter mély és maximum 130 centiméter magas gamer szék 29,4 kilogrammot nyom a mérlegen, a gamereket pedig maximum 135 kilogrammos súlyig fogadja. A háttámla állítható (135 fok), a kartámaszok szintén állíthatóak, méghozzá magasságban (90 mm) és egyéb paraméterek terén is. A „gázrugós” rendszerű szék esetében az ülőlap magassága 90 milliméteres tartományon belül módosítható, valamint kihajtható, két állásban működő lábtámasz is jár, így összességében tényleg kényelmesen testreszabhatjuk a lélegző szövetborítással ellátott terméket.

Az Cooler Master újdonsága a PC mellett a mobileszközökkel, a játékkonzolokkal, illetve a televíziókkal egyaránt használható, azaz sokféle tartalom fogyasztását emelhetjük új szintre. A termék rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, hírünk írásakor viszont még nem lehetett tudni, pontosan mennyibe kerül majd. Ahogy érkezik információ, ezt a részletet is közöljük.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére