Menny és pokol vár ránk a Devil’s Huntban

A játék egy lengyel író, Paweł Leśniak könyve alapján készül.

Menny és pokol vár ránk a Devil’s Huntban

Vajon milyenek lettek volna a Witcher-játékok, ha a regények szerzője, Andrzej Sapkowski alapít egy stúdiót, és saját maga áll neki a munkának? Nos, a Devil’s Hunt esetében pontosan ez történt.

Az író itt persze nem Sapkowski, hanem a szintén lengyel Paweł Leśniak, aki létrehozta a Layopi Gamest, és összeállva az 1C Company kiadóval elkezdett dolgozni a játékon. Az alapokat Leśniak Równowaga (Egyensúly) című regénye adja, melyben angyalok és démonok háborúznak egymással a fény és a sötétség örökös harcában, közöttük pedig pártatlan résztvevőként jelenik meg egy Desmond nevű férfi, aki az egész világ sorsát cipeli a vállán.

A fejlesztés vezetője, Michal Sadowski elmondta, hogy a középpontban a sztori áll majd, és ezt követve ide-oda utazunk a pokol, a modern Egyesült Államok és egy ősi város között. Desmond belekeveredik a konfliktusba, és lassanként ráébred saját titkainak megfejtésére is, például arra, honnan erednek különleges emberi és démoni képességei, mint mondjuk az alakváltás.

Számos fejtörővel és akadállyal kell majd szembenéznünk. A stúdió egyfajta bevezetésnek, egy sorozat első részének szánja a projektet, elkezdjük megismerni a felrajzolt világot és a lore-t. A játékmenetben számos lehetőségünk lesz, hiszen a skillpontokat bármikor átpakolhatjuk, hogy a legjobban támogassák aktuális játékstílusunkat, legyen ez akár a fizikai, akár a mágikus támadásokra építve.

Fontos szerepe lesz Desmond belső vívódásának is: mindenki győzködi, hogy álljon az ő oldalára, de a férfi addig húzná a döntést, amíg csak lehetséges, végül rájön, hogy az igazi problémát a követelőző csoportok jelentik.

A Devil’s Hunt jövőre jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, ez utóbbihoz már van steames oldal. A Gamescomon a látogatók ki is próbálhatják majd a játékot az 1C Company standjánál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward