Memóriakártya-olvasó Android alapú eszközökhöz és PC-hez

A Green House egy Android kompatibilis memóriakártya-olvasóval jelentkezik.

Memóriakártya-olvasó Android alapú eszközökhöz és PC-hez

A GH-CRAD-SUAK termékkóddal ellátott újdonság egy egyedi, ötletes dizájnnal érkező megoldás, amely nem csak az asztali számítógépek, hanem az Android alapú okostelefonok és a táblák esetében is lehetőséget biztosít a micro-SD és az SD memóriakártyák alkalmazására. A pici és könnyű kiegészítő micro-USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik a legfrissebb Android alapú okostelefonokhoz ás táblagépekhez, az asztali számítógépekhez pedig a mellékelt micro-USB -> USB átalakító kábel bevetésével használhatjuk.

A 61,2 x 10,6 x 19,7 milliméteres újdonság rendkívül könnyű, ugyanis mindössze 9,5 grammot nyom a mérlegen. A pici kiegészítőn a micro-SD és az SD memóriakártya olvasó mellett egy micro-USB 2.0-s, valamint egy normál méretű USB 2.0-s port is helyet kapott. Az USB portok jelenléte táblák és okostelefonok esetében jó hír, ugyanis a termék csatlakoztatásakor nem kell lemondanunk a rendelkezésre álló micro-USB 2.0-s portról, sőt, még egy normál méretű USB 2.0-s portot is kapunk.

A szeptember végén megjelenő kiegészítő Japánban 32 dollárnak megfelelő japán jenért lesz megvásárolható. Arról nincs hír, hogy a termék más országokban forgalomba kerül-e.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward