Megszűnik az előfizetés a The Elder Scrolls Online-ban

Elég lesz megvenni az alapjátékot a továbbiakban, és korlátlanul játszhatunk. Aki akar, továbbra is előfizethet.

Megszűnik az előfizetés a The Elder Scrolls Online-ban

Először is: végre dátumot kapott a The Elder Scrolls Online konzolos változata. A játék The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited néven érkezik meg Xbox One-ra és PS4-re június 9-én, minden eddig megjelent frissítéssel és tartalmi extrával, beleértve az új Justice- és Champion-rendszereket is.

A játékhoz nem szükséges majd előfizetési díj, elég lesz egyszer megvenni, és onnan vidáman tolhatjuk bármeddig. Ami a PC-s és maces verziót illeti, március 17-én az összes korábbi felhasználó fiókját felfrissítik a Tamriel Unlimited-verzióra, és ettől kezdve itt is eltörlik az előfizetési díjat. A régi játokosokat visszahívják majd egyfajta "restart" keretein belül, míg az új játékosok számára egyértelművé teszik, hogy elég megvenni csak az alapjátékot.

Az így ingyenessé váló The Elder Scrolls Online semmilyen limitációt nem tartalmaz majd, azonban "természetesen" bekerülnek különleges megvásárolható tartalmak, és valós pénzzel működő boltok is - bár itt vélhetően csak kozmetikai jellegű holmik kapnak majd helyet.

Azonban aki szeret előfizetni, az továbbra is előfizethet. A ZeniMax Online ugyanis elindítja a ESO Plus névre keresztelt prémium tagságot, mely exkluzív in-game bónuszokkal, havi koronamennyiséggel, és az összes DLC-hez való hozzáféréssel kecsegtet. Akik március 17-én még rendelkeznek aktív előfizetéssel, automatikusan átkerülnek a ESO Plus-rendszerbe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward