Mégse kap második részt az Among Us

Mégse kap második részt az Among Us

Még 2018 közepén jelent meg az Among Us multiplayer játék, ami nagyon sokáig csendben megbújt Windows, iOS és Android eszközökön. A játékban a már jól ismert formulát elevenítik fel, amikor egy játékos a csapatban áruló és a többiek életére tör, a közösségnek pedig ki kell deríteni, hogy ki közöttük a gyilkos.

Az Among Us jelen esetben az űrben játszódik és egy űrhajó személyzete kerül életveszélybe egy szélhámos társuk miatt. A csavar viszont ott van, hogy játék az utóbbi pár hónapban a Twitch és a YouTube videósoknak köszönhetően kirobbanó népszerűségre tett szert, aminek következtében júliushoz képest 650%-kal többen kezdték el követni a játékkal kapcsolatos streameket.

Ha a konkrét számokat nézzük, akkor augusztusban a játék a 11. legnépszerűbb Twitch játék volt 30 millió megtekintett órával, holott júliusban még csak 4 millió órát volt a Twitch nézők képernyőjén.

A siker pedig nem maradt el, és a fejlesztő Innersloth csapat bár korábban bejelentette a 2. részt, úgy döntöttek, hogy inkább lemondják azt és a folytatásba szánt fejlesztéseket teljes egészében az első részbe hozzák inkább el, hogy tovább élvezhesse a közösség a játékot.

A közeljövőben igyekeznek megoldani a szerverproblémát, jönni fog a színvak mód, a barátrendszer és új pályákkal is gazdagodni fog a közösség. Ezen kívül még számtalan újdonságot ígérnek, amit idővel meg is fognak osztani velünk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap