Megreformálná az akció-szerepjátékokat az Ori készítője

A Moon Studiosnál ráadásul mindenki távolról dolgozik, így a világ bármelyik pontjáról fogadnak jelentkezéseket az új projektre.

Megreformálná az akció-szerepjátékokat az Ori készítője

A zseniális Ori and the Blind Forest és az Ori and the Will of the Wisps mögött álló stúdió, a Moon Studios egy új akció-szerepjátékon dolgozik, és nem kis célokat tűzött ki maga elé. A csapatba jelenleg több munkatársat is keresnek a következő bevezetéssel: "Miután megreformáltuk a metroidvania műfajt az Ori-sorozattal, ugyanezt szeretnénk tenni az ARPG-k műfajával".

A stúdió többek között vezető beosztású dizájnereket is keres: "Ha imádsz mindent, ami Diablo, Zelda, Dark Souls és a műfaj többi nagyja, és szeretnél egy olyan szerepjátékon dolgozni, ami mer újítani és átlépni a műfaj eddigi határain, akkor várunk szerettel" - szóval a szöveg.

Fontos megjegyezni, hogy habár a Moon Studios székhelye Ausztriában van bejegyezve, a csapat teljesen szétszórt a világban, mindenki távolról dolgozik. Így volt ez az Ori mindkét részén, és így lesz ezután is, ezért a stúdió bárhonnan elfogad jelentkezéseket. A Moon Studios alapítója egyébként az egykori Blizzard-munkatárs Thomas Mahler.

A stúdió célja továbbra is az, hogy viszonylag kicsi maradjon, viszont a lehető legprofibb embereket vegye fel, és segítse a további fejlődésüket. Hangsúlyozzák, hogy mindenkitől az önálló munkát várják el, senkit nem fognak számonkérni a ledolgozott órák számát illetően, és nem fognak mikromenedzselni sem.

A Moon Studios egyébként évente egyszer tart egy összejövetelt, amire meghívják a munkatársakat, és persze a cég állja az utazást, a szállást, az ételt és az italt. Ha valakinek esetleg felkeltette az érdeklődését, erre olvashat tovább.

Habár nem tartozik szorosan ide, de ezzel párhuzamosan a készítő bejelentette, hogy az Ori and the Will of the Wisps nem fog megjelenni az eredetileg tervezett 2020. február 11.es dátumon, hanem egy hónappal később, március 11-én érkezik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap