Megoldatlan Settlers DRM problémák

Az Ubisoft még mindig nem tudta "teljesen megoldani" a már két hete megjelent The Settlers 7 digitális jogmenedzselő rendszerének problémáit. Rengeteg felhasználónak akad még most is gondja azzal, hogy nehezen áll fel a kapcsolat a DRM szerverrel, ha pedig össze is jön, akkor sem stabil. Az ezzel kapcsolatos téma a kiadó fórumain már 50 oldalasra dagadt, körülbelül 10,000 hozzászólással, illetve panasszal.

Megoldatlan Settlers DRM problémák

Az Ubisoft még mindig nem tudta "teljesen megoldani" a már két hete megjelent The Settlers 7 digitális jogmenedzselő rendszerének problémáit. Rengeteg felhasználónak akad még most is gondja azzal, hogy nehezen épül fel a kapcsolat a DRM szerverrel, ha pedig össze is jön, akkor sem stabil. Az ezzel kapcsolatos téma a kiadó fórumain már 50 oldalasra dagadt, körülbelül 10,000 hozzászólással, illetve panasszal.

"A Settlers 7 játékosok nehézségekbe ütközhettek a Húsvéti szünet alatt, gondok akadtak ugyanis a többjátékos módhoz a párkereső (matchmaking) szerverekkel, amik a profilokat is jegyzik, valamint a kampány módban való előrehaladást és statisztikákat a szóló és multi módokhoz." - írta a kiadó. "A technikus csapatunk már tett előrelépéseket, de még nem oldották meg teljesen a problémát."

Voltak már hasonló gondok az Assassin's Creed II-vel és a Silent Hunter V-tel is PC-n, a kiadó akkor a külső támadásokat okolta és hozzátette, hogy a szerencsére csak a játékosok 5%-át érintette az incidens.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward