Meglepetés: Torony formátumú CPU hűtő az EKWB-től

A friss termékről egyelőre nem sokat árult el a szlovén vállalat, de az elkövetkező napokban további információk is napvilágot láthatnak vele kapcsolatban.

Meglepetés: Torony formátumú CPU hűtő az EKWB-től

A minőségi folyadékhűtő blokkjairól, illetve egyéb folyadékhűtéshez kapcsolódó kiegészítőiről ismert EK Water Blocks eddig még nem tette be a lábát a klasszikus, torony formátumú processzorhűtők szegmensébe, ám úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így. A vállalat képviselői és vezetése jelenleg a Cooling Expo levezénylésén dolgozik, amely 2020. június 2-től egészen 2020. június 6-ig tart, az élő közvetítéseket pedig a vállalat hivatalos YouTube csatornáján keresztül lehet követni.

A sok érdekesség mellett, amelyek között többnyire folyadékhűtéshez kapcsolódó termékek találhatóak, egy igazi kuriózum is felbukkant, ami nem más, mint egy torony formátumú, egyetlen ventilátorral ellátott processzorhűtő. Ilyesmit az EKWB eddig nem kínált, ám a jelek szerint nem ez lesz az utolsó termék a palettán. A torony formátumú processzorhűtővel kapcsolatban egyelőre sajnos semmi lényeges információ nem derült ki, mindössze annyi látszik, hogy a hűtőtömb elé egy EK-Vardar EVO 120ER RGB ventilátor került, ami valamennyire áttetsző lapátokkal rendelkezik annak érdekében, hogy az RGB LED-ek fénye még jobban érvényesülhessen.

A 120 milliméteres ventilátor mögött fekete hűtőtömb, illetve feketére festett hőcsövek találhatóak, az összkép meglehetősen igényesnek és elegánsnak tűnik.  A termék várhatóan támogatja az összes fontosabb modern konzumerpiaci processzorfoglalatot, ám ezzel kapcsolatban további részletek későbbre várhatóak.

Az EKWB tevei szerint később további egy- és kéttornyos processzorhűtők is bemutatkozhatnak, amelyek akár a Noctua NH-D15, illetve a be quiet! Dark Rock Pro 4 ellen is felvehetik a kesztyűt. Hírünk írásakor mindössze ennyi információ állt rendelkezésre, ám ha a helyzet változik, hírünket frissíteni fogjuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap