Megkozmetikázzák kicsit Lara Croftot?

Az Eidos szeretne egy kis vérfrissítést hozni a Tomb Raider szériába, és ebbe keményen bele kívánja vonni Lara kisasszonyt is.

Megkozmetikázzák kicsit Lara Croftot?

Az Eidos szeretne egy kis vérfrissítést hozni a Tomb Raider szériába, és ebbe keményen bele kívánja vonni Lara kisasszonyt is.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a következő játékban még nagyobb ütközői lesznek. A Times-ban egészen pontosan az olvasható, hogy "inkább hölgybarát" lesz.

"Mindenre figyelnünk kell a következő játék fejlesztésénél" - mondta az Eidos-os Robert Brent. "Nézzék csak meg például Batman-t, hogyan alakult át sikeresen Michael Keaton szomorkás karakteréből a mostani darkos hangulatú Sötét Lovaggá." Talán a következő Lara darkos lesz (és emelett a kis hátitáskáját fekete kengurura cseréli melyben 2-3 gyereket is cipel majd)? Hmm...

A legutóbbi TR, az Underworld Novemberben jött ki mint tudjuk. Az első 6 hétben 1,5 millió példányt kapkodtak szét belőle a polcokról, viszont ez bizony alulmúlja fél millióval az Eidos eredeti elvárásait. Az eladásokból az is lejött, hogy míg nálunk Európában jól teljesített a játék, amerikai barátainknak nem jött be annyira.

"Európa rendben volt, de Amerikában nem ezt vártuk." - nyilatkozta Brent. "Logikusan azt várnánk, hogy az eladások fele-fele arányban oszoljanak meg az öreg kontinensen és Észak-Amerikában, ám ezúttal az utóbbiak jócskán lemaradtak." Ez arra enged következtetni, hogy a sorban következő Croft kalandot inkább távoli barátaink szája íze szerint fogják megalkotni. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Az Underworld-öt megelőző Legend összesen 3 millió példányban kelt el világszerte. A Times szerint utódja jó ha megüti majd a két milliót. Az Eidos figyelmeztette részvényeseit is, hogy összejöhet egy kis adósság az új játéka megjelenéséig, ami egyébként az igen ígéretes Batman Arkham Asylum.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward