Megjöttek az achievementek a Google Stadiára

Megjöttek az achievementek a Google Stadiára

A Google a Twitteren jelentette be, hogy megjöttek az achievementek a Google Stadiára. Habár a dolog még nem teljes: egyelőre csak Chrome böngészőbel és Chromecaston működnek, a mobilos alkalmazás használóinak némileg tovább kell várniuk.

Hogy pontosan miért, az nem derült ki, de a hivatalos leírás szerint az achievement értesítők már megjelennek desktopon, laptopon és tévén is, az interneten pedig megtekinthetőek az eddig megszerzett achievementek. Fontos kiemelni, hogy aki a megjelenés óta tolja a Stadiát, annak nem kell újrajátszania az eddigi játékokat, hogy megszerezze az achievementeket, a rendszer ugyanis eddig is rögzítette az ehhez szükséges adatokat, szóval mindenki automatikusan megkapja, amit eddig véghez vitt. A Google ezen kívül hangsúlyozza, hogy ez az egész még csak az achievementek első verziója, és 2020-ban további fejlesztések várhatók.

Érdemes még megemlíteni, hogy a Dragon Ball Xenoverse 2 és a Borderlands 3 már elérhető Stadiára, mint ahogy a Ghost Recon Breakpoint is, azonban az utóbbi kettőnél semmiféle említést nem tesznek a keresztplatformos multiplayer lehetőségről. Mindegyik játék teljes áron vásárolható meg Stadiára, de a Pro előfizetéssel kaphatunk némi kedvezményt.  A Google egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy további újdonságok és fejlesztések mikor várhatóak az egyelőre némileg hiányos Stadia rendszerében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap