Megjött az első SWTOR patch!

A BioWare lelkes fejlesztői az ünnepek alatt sem pihentek. Megérkezett az új MMO tapaszainak hosszú sorában az első követ.

Megjött az első SWTOR patch!

A BioWare lelkes fejlesztői az ünnepek alatt sem pihentek. Megérkezett az új MMO tapaszainak hosszú sorában az első követ. A játék az átlaghoz képest meglehetősen kiforrott lett érkezésre, de azért itt is akadt jó néhány kifejezetten bosszantó hiba. A hosszúra nyúlt karbantartás után elénk tárták a javítások listáját, a hivatalos honlapon megtaláljátok a teljes felsorolást.

Javították a memória és teljesítményingadozás problémákat Tarison és mostantól a küldetésekből származó jutalmak elfogadásával sem lesz gond, rendre megjelenik az összes eltűnő/feltűnő ablak. Egy kicsit könnyebben észrevehetőek lettek a begyűjthető nyersanyagok és javították azokat, amelyeket nem lehetett kiszedni. Rossz hír lehet néhányatoknak, hogy kiegyensúlyozták a Slicing szakmát, így már nem lehet belőle olyan ütemben gazdagodni, mint eddig (még most sem rossz).

Ezen túl számos flashpoint, operation a PVP és az UI is kapott tupírt, tényleg érdemes átfutni a fentebb linkelt listán.

A szerverek még most sem mennek teljes gőzzel, de már kezdenek eltűnni sorok, szóval aki eddig várt, mert el akarta kerülni a start körüli őrületet, annak már most tudjuk ajánlani az indítást. A játék szerintünk nem okoz csalódást az olyan KotOR rajongóknak, akik nyitottak egy MMO játékra, de ezt majd csak a jövőben érkező tesztünkben fejtjük ki bővebben!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward