Megjelent Rhianna Pratchett új játéka

Megjelent Rhianna Pratchett új játéka

Rhianna Pratchett, a legendás Terry Pratchett lánya nem ismeretlen a játékrajongóknak, hiszen az utóbbi években olyan anyagok történetét írta, mint a Tomb Raider, a BioShock Infinite, a Prince of Persie, vagy éppen a Mirror's Edge.

Az írónőnek egy időre elege lett a nagyszabású AAA-kategóriás blockbusterekből, és inkább egy személyes ihletésű játékba szerette volna beletenni energiáit, így vágott bele egy kis csapattal a Lost Words: Beyond the Page elkészítésébe. A játékot a 2018-ban jelentették be, majd nem sokkal később a Google közölte, hogy először Stadián fog megjelenni.

Azóta nem sokat hallottunk a játékról, így mindenkit meglepetésként ért, amikor a minap egyszer csak felkerült a Stadia áruházába, ahonnan már meg lehet vásárolni. Kiderült azt is, hogy a Lost Words egy évig kizárólag a Google platformján lesz elérhető, és csak ezután jön Steamre és más platformokra.

A Lost Words: Beyond the Page főszereplője egy Izzy nevű fiatal lány, aki egy történetet ír a naplójába Estoria misztikus földjéről, azon belül is egy faluról, amit megtámadott egy sárkány. A játékosok gyakorlatilag Izzy leírt szavain platformerkedhetnek és oldhatnak meg feladványokat, ehhez pedig egy nagyon szép, vízfestékes jellegű grafika társul.

Úgyhogy jelen esetben tényleg arról van szó, hogy a játék Pratchett szavai köré épül, és az egész elképesztően hangulatosnak és egyedinek tűnik. Kár, hogy mi még egy darabig nem tapasztalhatjuk majd meg.

Rhianna Pratchett legutolsó nagyobb játéka a Rise of the Tomb Raider volt, ami ugyan szerintünk remekül sikert, de a története és a játékmenete is megosztotta a rajongókat - mint ahogy tette ezt tulajdonképpen az egész új generációs Tomb Raider-trilógia.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap