Megjelent a Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown

A játékot korábban Shadowrun Online néven kezdték el fejleszteni.

Megjelent a Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown

A játék tulajdonképpen már több mint egy éve elérhető a Steam Early Access keretein belül Shadowrun Online: Lockdown néven, ám menet közben jelentős változások történtek. A készítők eredetileg a Kickstarteren szedtek össze hozzá pénzt, kereken 558 863 dollárt, később azonban megtalálta őket a Nordic Games, és vállalta a játék kiadását.

Az anyag közben nevet váltott Shadowrun Chronicles: Boston Lockdownra, és jelenleg 25%-os leértékeléssel vehető meg 29,99 dollárért, egészen május 5-ig.

A játékot nem szabad összekeverni a mostanában rendkívül népszerű, a Harebrained Schemes által készített Shadowrun Returns-sorozattal, melynek következő része a Shadowrun: Hong Kong lesz.

Bár természetesen akadnak hasonlóságok, hiszen a világ ugyanaz, és a Boston Lockdown is egy körökre osztott stratégiai cím. Karakterünk megalkotása után a csapatunkkal 2076-ban kell felderítenünk egy összeesküvést Bostonban, mindezt pedig akár kooperatív módban is megtehetjük. Ne lepődjünk meg, ha menet közben összefutunk sárkányokkal, tündékkel és orkokkal is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward