Megjelent a GeForce 416.94-es driver

A friss kiadás három új játékhoz kínál optimalizációkat, valamint egy hibát is javít.

Megjelent a GeForce 416.94-es driver

Az Nvidia fejlesztőcsapata előrukkolt egy friss GeForce driverrel, ami ezúttal a 416.94-es verziószámot viseli és rögtön három új játékot is támogat. Ezek között szerepel a Battlefield V, a Fallout 76 és a Hitman 2 is – utóbbiról éppen most jelent meg egy alapos elemzésünk. Aki tehát az említett játékok bármelyikével szeretne játszani GeForce videokártyával szerelt rendszerén, feltétlenül telepítse a friss drivert, ha a lehető legjobb teljesítményre és a lehető legjobb játékélményre vágyik. És akkor is érdemes telepíteni ezt a kiadást, ha a Battlefield V alatt ki szeretnénk próbálni a DXR funkció működését. További érdekesség, hogy a Hitman 2 és a Fallout 76 mellé egyébként friss 3D Vision profilok is érkeztek.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új driver ezúttal mindössze egyetlen egy hibajelenséget javít, ami a GeForce GTX 780-as videokártyával szerelt rendszereket érinti: ezeknél korábban, jellemzően asztali aktivitás közben jelentkezett némi késlekedés, vagyis a rendszer nem volt olyan reszponzív, mint ahogy azt a felhasználók korábban megszokhatták. Ha ezt a drivert telepítjük, az említett hibajelenség is megszűnik majd.

A GeForce 416.94-es driver tartalmazza az nView 149.34-es, a HD Audio Driver 1.3.38.4-es, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.18.0907-es, valamint a GeForce Experience alkalmazás 3.15.0186-os kiadását is.A GeForce 416.94-es driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a kompatibilis szoftverek listáján. A drivert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető. A 416.94-es driverhez tartozó dokumentáció itt található

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap