Mégis eladhatják a NetherRealmot és a TT Gamest

A Warner Bros. Discovery szerint viszont ilyenről szó sincs.

Mégis eladhatják a NetherRealmot és a TT Gamest

A Warner Bros. körül rengeteg pletyka keringett az elmúlt években, ami közül több is valósnak bizonyult, annak ellenére, hogy a cég az utolsó pillanatig az ellenkezőjét állította. A Warner Bros. Discovery megszületése után számtalan, korábban Warner tulajdonban lévő márka került eladásra és bár úgy tűnt, hogy a videojáték stúdiók helyzete tisztázódott, titkon azért előfordulhat, hogy a LEGO és a Mortal Kombat játékok csapatai mégis eladásra kerülnek.

Az Xbox Two podcastban legalábbis erről beszél a Windows Centralos Jez Corden, akinek állítása szerint dokumentumai vannak arról, hogy a Warner új gazdát keres a NetherRealmnak és a TT Games-nek.

A TheGamer.com megkérdezte a Warner Bros. Discorvery-t a dologról és a válasz alapján semmi sem fog változni, nem kerülnek eladásra a stúdiók.

Bár elképzelhető, hogy a Warner Bros. Discovery valamilyen szinten tényleg szeretné megtartani ezeket a csapatokat, de valószínűleg van az a pénz, amiért mégis megválnának tőlük.

A Sony és a Microsoft is az érdeklődők között lehet, mindkét cég nagyon agresszív vásárlásokba kezdett bele mostanában, ráadásul Phil Spencer pont az elmúlt hetekben mondta, hogy idővel még több verekedős játék érkezik majd Xbox-ra. Érdekes egybeesés még továbbá, hogy a Mortal Kombat 11 is pont most fejezte be a pályafutását, vagyis a NetherRealm egészen hirtelen hagyta abba a játék frissítését.

A NetherRealm jelenleg pletykák szerint az Injustice 3-on és egy MARVEL verekedős játékon dolgozhat, míg a TT Games a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagán ügyködik, ami a legambiciózusabb projektjüknek ígérkezik. A csapat maradása a Warnernél viszont attól függhet, mennyire lesz sikeres a játék a piacon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap