Megint nagyon szivárog a Rainbow Six Siege

Megint nagyon szivárog a Rainbow Six Siege

Nem lennék a fejlesztők és a marketing csapat helyében, amikor meglátják a szivárgó anyagokat Redditen, YouTube-on vagy Twitteren, mindenesetre a szivárgások felkutatására specializálódott csapatoknak van dolga, hogy rájöjjenek, hogyan kerülnek ki a titkos információk cégen kívülre.

A helyzet ugyanis rossz, egy másik Reddit felhasználó, Zer0Bytes ismét kényes adatokat töltött fel a netre, amiben bemutatja az új operátorokat, azok eszközeit és a pálya átalakításokat.

Galéria megnyitása

Amit eddig gyanít a közösség, hogy érkezik egy Splinter Cell tematikájú operátor, aki jelenleg a Scout névre hallgat, de több, mint valószínű, hogy ez csak munkacím számára. Képessége, hogy a Splinter Cell játékokban látható módon tapadó kamerát tud kilőni, hogy azzal rendben felderítse a dolgokat.

Láthatunk még a videóban egy másodlagos hard breacher eszközt is, ami egy kis körben nyit nekünk kukucskálási lehetőséget.

Aruni névre hallgathat majd a védő operátor, aki lézeres megerősítést tud letenni és érdekes módon rendelkezik mesterlövész puskával is, igaz ez még változhat a későbbiekben. Ha ez így marad, a robot végtagjával párosítva több lövést tudunk vele majd pontosan leadni, mint a többi operátorral, sőt, még a sima falat is képes lehet átütni.

Van még pálya, amihez nem nyúltak a fejlesztők, de ezt nem szeretnék, hogy így maradjon sokáig, így már meg is tekinthetjük, hogyan is nézhet majd ki talál a Chalet.

A koreai pálya, a Skyscraper régóta nem része a játék rotációjának, mert nem sikerült túl kiegyensúlyozottra, ennek átalakítása is hátra van még. Most ezt is megnézhetjük, hogyan haladnak vele.

Minden, amit most láthattunk nem más, mint a fejlesztés egy korai szakasza, így sok minden változhat a későbbiekben. Semmilyen minőségi következtetést nem szabad levonni a videók alapján.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap