Megint egy lépéssel közelebb került az Ampere sorozatú GeForce-ok rajtja

Koreában feltűnt a PG133-as nyomtatott áramköri lap, ami az aktuális információk alapján a Founders Edition sorozatú GeForce RTX 3000-es videokártyák alapjául szolgálhat.

Megint egy lépéssel közelebb került az Ampere sorozatú GeForce-ok rajtja

Az Nvidia éppen egy 21 napos visszaszámlálás kellős közepén tart, ahogy arról korábbi hírünkben már beszámoltunk, ennek végén pedig valami nagy bejelentésre kerülhet sor, de nem augusztus 31-én, hanem majd csak szeptember elsején. Ez a nagy bejelentés jó eséllyel videokártyákhoz kapcsolódik, azon belül is a gamereknek szánt, kifejezetten a felsőkategóriába pozícionált modellekhez, amelyek már az Ampere architektúra köré épülhetnek.

Az új videokártyákkal kapcsolatban egyre több pletyka lát napvilágot, ahogy közeledünk a rajthoz, de ezek mellett egy másik érdekes eseményről is érkezett hír, ami a PGA133A típusú nyomtatott áramköri laphoz kapcsolódik. Ez a megoldás vélhetően a Founders Edition sorozatú GeForce RTX 3000-es videokártyák alapjául szolgál, és legutóbb éppen a Korean National Radio Research Agency adatbázisában tűnt fel.

Galéria megnyitásaA bejegyzés alapján az ügynökség elindította a termékkel kapcsolatos tanúsítvány kiadásának folyamatát, ami rendszerint az utolsó lépés azelőtt, hogy egy adott videokártya kereskedelmi forgalomba kerülhessen, sőt, a bejegyzés alapján 2020. augusztus 20-án a szükséges tanúsítványt is kiállították.

A korábbi rajtok alkalmával szerzett tapasztalatok alapján a PG133-as NYÁK lap nem a Quadro sorozat alapjául szolgál majd, ott ugyanis rendszerint egyedi kártyafelépítést, kimenet-konfigurációt, illetve tápellátást alkalmaznak. A PG133 ehhez képest több új GeForce RTX 3000-es sorozatú videokártya alapjául szolgálhat, így csak kisebb módosításokat eszközölnek rajta. Ez a kártya várhatóan csak a Founders Edition videokártyák számára lesz elérhető, míg a partnerek a PG132-es kártya köré építhetik saját termékeiket – már amennyiben az értesülések pontosak.

Akármi is legyen az igazság, legkésőbb szeptember elsején fény derülhet a legfontosabb információkra, még ha azon csak formális rajtra kerül is sor.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap