Shop menü

MEGÉRKEZETT AZ OLCSÓ REDMI WATCH OKOSÓRA ÚJ KIADÁSA

Továbbra is agresszív árazás jellemzi a terméket, pedig nagyobb kijelzőt kapott és más fejlesztéseken is átesett.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Megérkezett az olcsó Redmi Watch okosóra új kiadása

A Redmi Watch 2 után a harmadik generációs eszköz egy kellemesebb látványt nyújtó dizájnt kapott, és nemcsak szebb, de szerencsére jobb is lett, mint az elődje volt. Több szempontból sikerült javítani a Watch 3 modellen, miközben az ára továbbra is egy egészen kedvező szinten maradt, szóval nem lenne meglepő, ha szép sikereket érne el.

Az 1,6 hüvelykes képernyő helyébe egy 1,75 colos AMOLED panel lépett, ami 450 x 390 képpontos felbontással rendelkezik. A megjelenítő már 600 nites fényerővel tud szolgálni, és egyébként 60 Hz-es üzemre képes. Elképesztő mennyiségű digitális számlapból lehet majd itt válogatnia a jövőbeli tulajdonosoknak. Több mint 200 alapból lehet válogatni, és ezeket még testre is lehet szabni különböző szempontok alapján.

Galéria megnyitása

A Xiaomi egyedi rendszert használ minden viselhető kiegészítőnél, itt sincs ez másként. De folyamatosan dolgozik azon a vállalat, hogy minél jobb legyen a viselhető kiegészítő funkcionalitása. Egyre több alkalmazásnak van támogatása, és szinte már kompromisszummentesen használható a Watch 3. Lehet róla kezelni az értesítéseket, a lejátszást, vezérelheti a kamerát, és így tovább.

Galéria megnyitása

A sportolók is örömüket lelhetik majd a Redmi Watch új kiadásában, hiszen már több mint 120 különböző testedzést lesz képes követni. Használható az okosóra nélkül is a tevékenységek monitorozására is, a bejárt útvonalat is tudja követni például futás, kerékpározás vagy túrázás során. Az adatokat a mobilos applikációban lehet majd igazán hatékonyan menedzselni. Alvási és egyéb információkat is követni fog a Redmi Watch 3.

Galéria megnyitása

Rendelkezik a készülék pulzusmérővel, képes a véroxigén szintjét is követni, és van még benne egy sor egyéb szenzor. Az okosóra alkalmas az okosotthon eszközök, kapcsolódó berendezések távolról történő kezelésére is bizonyos esetekben. Emellett hangvezérlésnél is lehet használni. Továbbá olyan extra is van benne, mint az SOS funkció, amivel pillanatok alatt lehet kezdeményezni segélykérést, ha az okostelefon is a közelben van.

Galéria megnyitása

iOS és Android rendszer okostelefonokkal egyaránt társítható lesz a Redmi Watch 3 – az iOS 12 vagy az Android 6.0 kell neki minimum. Bluetooth 5.2 modult használ a karóra a mobillal való kapcsolatteremtésre. Van a szerkezetben fejlett GPS vevő is. Hangszóró és mikrofon is található a termékben, ennek köszönhetően telefonhívások kezelésében is segítségül hívható.

Galéria megnyitása

Csak 37 gramm magában az óra, de ebben a szíj sincs benne. Nagyon vékony a kialakítása, a Xiaomi mérése szerint a viselhető kiegészítő 9,99 milliméterre emelkedik ki a síkból. A Redmi Watch 3 vízálló, lehet vele strandolni, úszni is minden további nélkül. 5 ATM nyomást képes elviselni a márka hivatalos beszámolója alapján. A készüléken egyszerűen cserélhető a szíj, és lehet majd hozzá kapni többféle színben, kivitelben extra szíjakat. Gyárilag egyszerű szilikon lesz rajta. Maga az óra többféle színben lesz elérhető.

Galéria megnyitása

Azt is megtudhattuk, hogy egy 289 milliamperórás kapacitású akkumulátor található az eszközben, de itt igazából a lényeg az, hogy meddig fogja bírni. A vállalat elmondása szerint pedig egészen kitartó lesz a Redmi újdonsága, hiszen 12 napig fogja bírni normál igénybevétel mellett, kicsit lazább használatnál kéthetente is bőven elég lesz tölteni.

Galéria megnyitása

A Redmi Watch 3 ajánlott fogyasztói ára 500 jüanban lett meghatározva, ami a jelenlegi árfolyamok mellett is csak 27 ezer forintos összegnek felel meg. Az okosóra később elérhető lesz szélesebb körben is, de egyelőre csak Kínában kerül a boltokba.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére