Megérkezett az LG XBOOM Go PL hordozható hangszórók családja

Az újdonságok három kivitelben kerülnek először a boltokba, és van itt szolid megoldás, és olyan is, amivel kisebb bulit lehet varázsolni bárhol.

Megérkezett az LG XBOOM Go PL hordozható hangszórók családja

Az LG az XBOOM márkanév alatt rengeteg hangszórót kínál már, és most három hordozható megoldással rukkolt el a Go PL sorozattal, ami a Go PK szériát váltja fel a boltokban. A továbbiakban az LG XBOOM Go PL2, PL5 és PL7 modellekkel ismerkedhetünk majd meg, melyek között kettő nagyon hasonló készülék van a PL5 és a PL7 esetében, és ott a Go PL2, ami szerényebb a testvéreinél.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go PL7

Az újdonságok hármasa egyforma dizájnnal öltött testet, de mindegyik megoldás eltérő méretű és teljesítményű lett. A gömbölyded formavilággal rendelkező hangszórók széles igényeket fedhetnek le együttesen, mindenki találhat majd az igényeihez passzoló megoldást. Az LG külön kiemelte, hogy az XBOOM Go PL sorozat megalkotása során a Meridian segítségét kérte, az ismert szakértők által megalkotott technológiát is alkalmazzák a hangszórók.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go PL5

Az LG XBOOM Go PL2 a legkisebb készülék, ez csak 5 wattos teljesítménnyel szolgál, cserébe azonban bárhová magával viheti az ember, mert nagyon kicsi. A szerkezet egy aktív és egy passzív hangkeltővel rendelkezik, ennek köszönhetően telt lesz a hangja a mérete ellenére.

Az LG XBOOM Go PL5 már kétcsatornás, sztereóban lesz képes megszólalni, 10 wattos hangszórók találhatóak (20 W) benne egy-egy passzív membránnal társulva. Az XBOOM Go PL7 pedig teljesen ugyanígy épül fel, csak már 15 W-os aktív hangkeltőkkel, ami 30 wattos összteljesítményt eredményez.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go PL5

A termékek rendelkeznek Sound Boost opcióval, ami minden esetben megpróbálja még színesebbé tenni a zenéket, megeleveníteni a hangokat. Ez egyetlen gombnyomásra aktiválható, és amikor éppen nem áll jól egy számnak, műfajnak, akkor le is állítható ugyanilyen könnyedén. Az LG elmondása szerint a passzív membránok nemcsak, hogy tökéletesen illeszkednek az eszközök dizájnjához, hanem a mélyeket is kellemesen felerősítik.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go PL2

A tervezők ügyeltek arra, hogy a mindennapos igénybevételt az XBOOM Go PL család tagjai tökéletesen bírják. Leírásuk szerint a termékek egyaránt IPx5 védelmet élveznek, szóval az esőben sem fog bajuk esni, leöblíthetőek, de vízbe meríteni már azért nem érdemes őket. De egy medencés partinál minden gond nélkül képesek lesznek helytállni.

Az LG ráadásul Wireless Party Link opciót is kínál, amit kihasználva a Go PL5 és PL7 modellekből akár 100 is összeköthető, a Go PL2-t pedig párban lehet használni, így egy sztereó felállás abból is kihozható.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go PL7

A masinák Bluetooth modul révén kapcsolódnak majd az okostelefonokhoz, és gond nélkül lehet majd ezeket iOS és Android rendszerű mobilokkal is használni. Sőt mi több, az LG elmondta, hogy még azt is meg lehet oldani, hogy televíziók mellé beállítható több LG XBOOM Go PL5 vagy PL7, és ezekkel lehet kiterjeszteni a térhangzást, növelni a tévézés élményét (ehhez a funkcióhoz megfelelő 2020-as UHD LG TV-re lesz szükség). AAC és SBC támogatással lehet itt számolni, magasabb minőség nincs.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go PL2

Érdekesség, hogy a trió tagjai egyaránt képesek a Google Assistant és a Siri használatából szerepet vállalni. Az újdonságok feketében és fehérben lesznek megvásárolhatóak. Az XBOOM Go PL5 és a PL7 kapott LED-es világítást is, ami a passzív membránon látható, ezáltal még látványosabb lesz menet közben az eszközök megjelenése.

A Go PL7 245 x 98 x 98 milliméteres és 1,46 kg-ot nyom, a Go PL5 201 x 79 x 79 milliméteres idomokkal rendelkezik, ami 620 grammos tömeggel társul, a Go PL2 pedig 126 x 82 x 80 milliméter és 350 gramm.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go PL7

Beépített mikrofonokkal is rendelkeznek tehát, ami a hívások bonyolításakor is jó szolgálatot tehet majd. 3,5 milliméteres Jack csatlakozó is van a szerkezeteken, így nemcsak vezeték nélkül lehet őket használni. Tölteni C-típusú USB-n keresztül lehet a hangszórókat, és a két nagyobb konstrukció kapott egy normál USB-t is, amiről tölthető másik masina, így például okostelefon.

Az LG újdonságainak az üzemideje úgy növekedik, ahogy a hangszórók mérete is egyre nagyobb, a legszerényebb készülék 10 órán keresztül lesz használható pihenés nélkül, a középső alanyunk 18 órás teljesítményt lesz képes nyújtani, a legnagyobb pedig éppen egy napot, 24 órát fog bírni folyamatos zenéléssel. Töltöttségi szintet jelző LED minden esetben van, ennek köszönhetően a tulajdonosok jól be tudják majd osztani menet közben az akkukapacitást.

Galéria megnyitása
LG XBOOM Go LP5

Az LG XBOOM Go PL2, PL5 és PL7 megvásárolható már Magyarországon is a vállalat kiemelt partnereinél, és hamarosan széles körben is elérhetőek lesznek. Az újdonságok felhozatalának legolcsóbb tagja nem meglepő módon az XBOOM Go PL2, ezért a modellért 20 ezer forintot kell fizetni, az XBOOM Go PL5 ajánlott fogyasztói ára 40 ezer forintban lett meghatározva, az XBOOM Go PL7 neve mellett pedig már 65 ezer forintos árcédula szerepel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap