Megérkezett az iPhone 11 szériához idomuló akkus tok

Ha valakinek nem elég a mobilok üzemideje, akkor a Smart Battery Case jelentheti a megoldást.

Megérkezett az iPhone 11 szériához idomuló akkus tok

Az Apple egy ideje már minden iPhone mellé kínál olyan kiegészítő tokot, amibe akkumulátor van beágyazva a jobb üzemidő elérése érdekében. Ennek fényében pedig egyáltalán nem meglepő, hogy az iPhone 11 sorozat mellé is megszületett a kompatibilis Smart Battery Case.

Galéria megnyitása

Büszkén emelte ki idén az Apple, hogy minden iPhone modell előrelépett az üzemidejét tekintve, és némelyik konfiguráció esetében egészen jelentős javulás történt. Az iPhone 11-nél már nem jellemző, hogy bőven elmaradnak a futási teljesítményt tekintve az átlagos konkurenciától, és ez mindenképpen dicséretes.

Viszont van úgy, hogy sosem elég az üzemidőből, és ilyen esetekben jön jól a Smart Battery Case, mert ezzel az akkus tokkal pillanatok alatt meg lehet növelni az elérhető telepkapacitást.

Galéria megnyitása

Sok kritikát kapott a korábbi években a Smart Battery Case a kicsit szerencsétlen kialakítása miatt, de az Apple nem szeretett volna változtatni a recepten, és teljesen ugyanazt a dizájnt használja, mint a korábbi években – csak már nagyobb kamerakivágással. Azt nem lehet tudni, hogy mekkora kapacitású telepek kerültek a kiegészítőkbe, de azt írja a hivatalos honlap, hogy az üzemidő nagyjából 50 százalékkal tornászható fentebb a Smart Battery Case használatával.

Ez már a legtöbb esetben elegendő lehet, mivel a készülékek egyébként is 17-20 órás üzemidőt tudnak nyújtani folyamatos videólejátszás mellett. Az iPhone 11 számára feketében vagy fehérben érhető el az új Smart Battery Case, az iPhone 11 Pro vonulat esetében pedig már a rózsakvarc kivitel is biztosított. 

Galéria megnyitása

Fontos, hogy Smart Battery Case használatakor nem kell feladni a vezeték nélküli töltést. Ha valaki ilyen töltőpaddal táplálta a mobilját, akkor a jövőben is minden gond nélkül megteheti ezt a Smart Battery Case használata közben. A tok úgy lett megalkotva, hogy benne legyen ennek a technológiának a támogatása is. Bármilyen kompatibilis Qi töltőpaddal lehetet táplálni a tokba csomagolt iPhone-t. A rendszer tisztában lesz a tokban található akku állapotával, ezért is kapta a Smart jelzőt, és így a felhasználó mindig pontosan látja majd, hogy mekkora kapacitás áll még a rendelkezésére.

Végül még egy érdekessége van az új iPhone 11 Smart Battery Case szériának, mégpedig az, hogy kapott egy dedikált fotós gombot. Ez alkalmas arra, hogy minden pillanatban azonnal el lehessen indítani a kamerát, akár még a lezárt képernyőről is (persze ilyenkor a beléptetés ugyanúgy szükséges, mint a képernyő egyszerű felnyitásánál). És amikor már az előtérben van a kamera, akkor pedig egy gyors gombnyomással lehet fényképezni, egy hosszabb nyomva tartással pedig a videózás indítható el.

Az Apple a Smart Battery Case kiegészítőt ugyanolyan összegért biztosítja mindegyik iPhone 11 modellhez, 48 ezer forint a hivatalos hazai ár. Az eszköz nem várat magára, már meg lehet rendelni a vállalat honlapján, és rövidesen szélesebb körben is elérhető lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap