Megérkezett a World of Tanks: Xbox 360-as kiadása

Az egész világon elérhetővé vált a WoT Xbox 360-as verziója, ennek alkalmából két alapítói csomag is kapható.

Megérkezett a World of Tanks: Xbox 360-as kiadása

A Wargaming.net bejelentette, hogy világszerte mindenhol elérhető a World of Tanks Xbox 360-as kiadása, amely az Xbox Store-ból ingyenesen letölthető. A játékot nemcsak egyszerűen portolták, hanem nagy gondossággal készítették el az Xboxos verziót, így a zárt és nyitott béták után végre élesben is indulhat a játék. A WoT 360-as verziója is ingyenesen játszható, de Xbox Live Gold előfizetés szükséges hozzá, szóval mégsem teljesen ingyenes, vagy úgy is mondhatnánk, "másképp ingyenes", mint a PC-s verzió.

Korlátozott ideig két alapító csomagot lehet kedvezményesen vásárolni a játékhoz, melyek különleges tankokat, erőforrásokat és tárgyakat tartalmaznak. Az akció mostantól február 28-ig tart.

Az első pakk, azaz a Founders Pack 1 sztárja az amerikai tier 7-es T23 medium tank, jár mellé egy extra hely a garázsban, 17 prémium lövedék, 100%-os legénység, 10 kis javítócsomag, 10 tűzoltókészülék, egy exkluzív arany csillag embléma és 30 napnyi prémium játék. A csomag ára 40% kedvezménnyel most 6700 arany.

A Founders Pack 2 vásárlói egy német tier 5-ös PzKpfw V-IV medium tankot kapnak, egy extra garázshelyet, 19 premium lövedéket, 100%-os legénységet, 5 kis elsősegély csomagot, 5 tűzoltókészüléket, egy exkluzív fekete csillag emblémát és 7 napnyi prémium státuszt, mindezt 3400 aranyért, szintén 40%-os kedvezménnyel.

Aki mindkét csomagot megveszi, az ráadásként még egy orosz T-127-es prémium tankot is kap.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward