Megérkezett a Sony Extra Bass hordozható hangszórók új generációja

Az újdonságok széles ársávot fednek le, és az X-Balanced hangszórót alkalmazzák.

Megérkezett a Sony Extra Bass hordozható hangszórók új generációja

A Sony hosszú évtizedek óta fejleszt hangszórókat, és a vállalat most bemutatta a legújabb Bluetooth-os szériáját, melyek egyaránt hordozhatóak, és kiviteltől függően kisebb bulikon is helytállhatnak vagy túrázás során is kényelmesen használhatóak. Az SRS-XB43, SRS-XB33 és SRS-XB23 modellekről beszélhetünk, ezek több színben lesznek elérhetőek.

A japán vállalat rengeteg Bluetooth támogatással szolgáló hangszórót ad el, és nagy valószínűséggel az új generációs SRS-XB modellek is nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Tudni kell azt, hogy az Extra Bass technológiának köszönhetően itt a mély hangzásra kiemelkedően ügyeltek a fejlesztők a tervezés során. És mind a három most terítékre került modell eltérő felépítéssel rendelkezik.

Galéria megnyitása
SRS-XB43

Azon túl, hogy a termékek az Extra Bass lehetőséget egyaránt biztosítják, mindegyik neve mellett kiemelte a Sony, hogy az X-Balanced hangszóró egységet vonultatják fel. Ennek az a lényege, hogy a megszokott kör alakú membránnal szakít. Az SRS-XB33 és az SRS-XB23 esetében háromszöghöz hasonló hangkeltők vannak a szövetes burkolat mögött, míg az SRS-XB43 már négyzetes hangszórók párosát tartogatja.

Ez utóbbi készülékben van két magassugárzó is, hogy a lehető legjobb hangképet tudja megalkotni a mélytől egészen a magas tartományig. Az X-Balanced technológia révén jobban kivédhető a torzítás, szélesebb lehet a hangtér, és tisztábbá is válhat a hangzás.

Galéria megnyitása
SRS-XB23

Hírünk összes alanya IP67 minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy még szélsőséges körülmények között sem kell félteni. Lehet vinni a strandra, semmi baja nem eshet a homokban, nem tud belejutni a finom por sem, és akár vízbe is meríthető, megmosható. Külön kiemelte a Sony, hogy a sós vizet is elviselik a gépek, és az ütéseknek is ellenállnak, szóval kibírják, ha véletlenül elejtik vagy lelökik őket egy asztalról.

Az SRS-XB33 és az SRS-XB43 már fektetett használathoz lett tervezve, míg az SRS-XB23 talpon állva fogja jól érezni magát, és ehhez egy akasztó is jár, amivel fellógatható táskára.

Galéria megnyitása
SRS-XB33

Az újdonságok egyaránt Bluetooth 5 modullal üzemelnek, és támogatják az SBC-t, az AAC-t, valamint az LDAC-t is. Mindegyik hangszóró támogatja a Party Connect funkciót, így több terméket össze lehet kötni, hogy még nagyobb lehessen a hangerő. NFC-vel is rendelkezik az SRS-XB33 és az SRS-XB43, de az SRS-XB23-nál erről már nincs szó.

Szintén csak a „magasabb számozású” hangszórók kiváltsága a Live Sound, ezt használva gombnyomásra lehet virtuálisan szélesebb teret adni a zenelejátszásnak. Ezek az eszközök még fényekkel is szolgálnak, ezzel emelve adott esetben a buli hangulatát.

Galéria megnyitása
SRS-XB43

Az SRS-XB23 annyira kicsi, hogy egy kempingszék pohártartójába is bele lehet állítani, és elég könnyű is ahhoz, hogy magával vigye az ember a vadonban, hosszabb túrákra. Csak 580 grammot nyom a kütyü, ami 218 x 76 milliméteres idomokkal társul.

Ezzel szemben az SRS-XB33 már 246 x 97 x 106 milliméteresre nőtt, és csaknem kétszer nehezebb az 1,1 kg-os tömegével. De messze az SRS-XB43 a legnehezebb, az ugyanis már 2950 gramm, és 325 x 123 x 117 milliméteres vonalakkal rendelkezik.

Galéria megnyitása
SRS-XB23

A nagyobb eszközök 24 órás üzemidővel rendelkeznek, a kisebb pedig 12 órán ár tud megszakítás nélkül muzsikálni. Az Extra Bass módnál az üzemidő csökkenésével kell számolni, ilyen estben 14 és 10 órás teljesítményt nyújthatnak az eszközök. A töltés C-típusú USB csatlakozón keresztül oldható meg.

A Sony nem meglepő módon az SRS-XB23 modellt adja a legolcsóbban, ezért a hangszóróért 41 148 forintos összeget kell majd kifizetni. Az SRS-XB33 esetében az ajánlott fogyasztói ár már 58 293 forintban lett meghatározva, és az SRS-XB43 a leginkább zsebbenyúlós termék, ennek a neve mellett 78 740 forintos összeg szerepelhet majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap