Megérkezett a OnePlus eddig legolcsóbb valódi vezetékmentes fülese

A Buds Z remek hangzást ígér Dolby Atmosszal, ugyanakkor nem tekinthető kompromisszummentesnek.

Megérkezett a OnePlus eddig legolcsóbb valódi vezetékmentes fülese

A OnePlus már kínál TWS formátumú fülhallgatót, tehát olyan eszközt, aminek egyáltalán nincsenek kábelei, de a OnePlus Buds több mint 30 ezer forintot kóstál, ami nem kevés. Ezzel tisztában van a OnePlus is, éppen ezért rukkolt most elő a Buds Z modellel, ami valóban vezeték nélküli, és már egy fokkal kedvezőbb árazású, mint a Buds volt.

Galéria megnyitása

Az újdonság teljesen átlagos megjelenéssel bír, viszont a fehér színével azért vonzza majd a tekinteteket. Persze a lényeg itt nem kívül, hanem belül lakozik. A felszín alatt a fülhallgató 10 milliméteres dinamikus hangkeltőt vonultat fel, ami a teljes hangtartományt magában próbálja majd lefedni. A belső kialakítás viszont olyan, hogy adott esetben képes lesz növelt basszussal szolgálni. A hangminőséget a puszta számok alapján nem igazán lehet megítélni, az első teszteket követően már többet tudunk majd erről.

Galéria megnyitása

A OnePlus odafigyelt arra, hogy megfelelő mennyiségű „okosságot” csempésszen a fülhallgatóba, ezáltal lesz képes jobb élményt nyújtani adott körülmények között. Van natív Dolby Atmos szupport, ami a filmek, sorozatok, játékok esetében lesz igazán hasznos, ezt kihasználva jól érezhető teret kap az alapvetően sztereó eszköz. És van Bass Boost opció, ami egy pillanat alatt kiemelkedően erős mélyet tud előállítani.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5 modult használ a OnePlus Buds Z ezáltal tud kiváló szinkront biztosítani minden helyzetben. A maximális átviteli távolság nem nagyobb, mint más Bluetooth-os eszközöknél, 10 métert tud maximálisan áthidalni. Kettő mikrofon található a kiegészítőben, és ezeket kihasználva képes szűrni a zajt. Itt viszont azonnal le kell szögezni, hogy nem aktív zajszűrést biztosít, ami mindenhol üzemel, hanem a hívások során képes a háttérből beszűrődő hangokat féken tartani.

Galéria megnyitása

A Buds Z szilikon illesztékkel futott be, és ebből három méretet fog felvonultatni, így mindenki azt választhatja, ami a lehető legjobb szigetelést és kényelmet biztosítja. Ahogy azt már fentebb említettük, fehér lett a kiegészítő, viszont azt is hozzá kell itt tenni, hogy a OnePlus előrukkolt egy Steven Harrington kivitellel, ami az ismert művésznek a grafikáit hordozza magán, és egészen extrém külsővel rendelkezik. Ez a fiatalok körében lehet majd népszerű opció.

Galéria megnyitása

Egész napos viselés mellett sem fog különösebb terhet jelenteni a füles, mivel mindössze 4,35 grammot nyom, és akkor sem okoz fejfájást, ha a tokját is vinni kell vele, hiszen az is csak 40 gramm tömegű és 75 x 35,9 x 29,05 milliméteres. IP55 minősítéssel rendelkezik a termék, szóval bírja majd a fröccsenő vizet, az izzadtságot és az esőt is.

Galéria megnyitása

A fülhallgatókban 40 milliamperórás kapacitású akkumulátor fog megjelenni, a tokba pedig a tervezők egy 450 milliamperórás telepet suvasztottak be. A lényeg persze az, hogy mennyi ideig bírja szusszal, és ilyen téren nem lehet ok panaszra. Elegendő 5 óránként feltölteni az eszközt, és összesen 20 órás üzemidő csalogatható elő belőle. Fontos még azt is elmondani, hogy támogatott a gyorstöltés, 10 perc elég ahhoz, hogy 3 órányi használatra elegendő energiát vegyen fel. És a töltés C-típusú USB-n keresztül történik.

A OnePlus Buds Z ajánlott fogyasztói ára 60 euróban lett meghatározva, ami a gyenge forint árfolyam mellett 22 ezer forintos összeget jelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap