Megduplázná forgalmát 2020-ban a Realme

Már a hetedik legnagyobb márkaként tartják számon, és idén még előrébb törne.

Megduplázná forgalmát 2020-ban a Realme

A Realme elképesztő ütemben növekedik, és bár az eddigi tempóját biztosan nem fogja tudni tartani, mert az egyszerűen képtelenség lenne már ezen a szinten, továbbra is komoly tempót diktálna. A vállalat a Realme X50 személyében egy nagyon jó ajánlattal nyitotta az idei évet, és nem lennénk meglepve, ha ez lenne az egyik legsikeresebb modellje hónapok múltán.

2018-ban született meg a Realme az Oppo égisze alatt, és az volt a vállalat célja, hogy egy olyan márkát alapítson, amivel képes lesz felvenni a versenyt a Xiaomi kiváló ár-értékű mobiljaival. És így is lett, ugyanis a Realme kiemelkedő konstrukciókat egymás után kiadva brutálisan berobbant a piacra. Mostanra kivált az Oppo alól, és jobbára önálló cégként tartják számon. Néhány hónapos kezdeti bizonytalanság után 2018-ban behúzta a leggyorsabban növekedő márkának járó címet globálisan.

Galéria megnyitása
Realme X50

Tavaly, az első teljes évében, a vállalat forgalma elérte a 25 milliós eladási mutatót, többszörösére tudta növelni az értékesítéseit hónapról hónapra, és gyökeret tudott ereszteni olyan kulcsfontosságú régióban, mint India. 2018 harmadik negyedévében még csak 1,2-1,3 millió mobilt adott el, 2019 harmadik negyedévében viszont már 10,2 milliót. Ezzel a forgalommal a hetedik legnagyobb név szerepébe lépett globálisan, megelőzve a Motorolát és az LG-t is. A remek eredményt úgy abszolválta a Realme, hogy még csak alig több mint 20 piacon van jelen hivatalosan.

Az idei évben a márka vezetői azon lesznek, hogy újabb területekre tudjanak belépni, ezzel is lehetővé téve, hogy 2020-ban is masszív növekedést érjen el. Sky Li, a Realme vezérigazgatója elmondta, hogy meg akarják duplázni a 2019-es forgalmukat. A Realme nevét hamar megtanulhatja a világ, ha ez így megy tovább.

Galéria megnyitása
Sky Li

Ebben az évben a cégvezető kijelentése alapján a Realme már 50 millió okostelefont szeretne értékesíteni. És ezt ugyanazzal a stratégiával érné el, amit 2019-ben is folytatott. Egymást fogják követni az agresszív árazású okostelefonok, amik kiváló minőséget és funkcionalitást fognak nyújtani. Valamint arra számít a Realme, hogy az 5G technológia is sokat segít majd a számára, mert a tervek szerint nagyon olcsón szeretnék ezt biztosítani a felhasználók számára. És az elemzők egyöntetűen arra számítanak, hogy az 5G sokakat fog vásárlásra csábítani.

A Realme a jelek szerint olyannyira beindult, amire az Oppo felett álló BBK Electronics sem számított. Mostanra viszont egyértelműen felismerték a benne rejlő lehetőséget, és valószínűleg az eddiginél is több támogatást kap a Realme a céljai megvalósításához.

Abban az érdekes helyzetben van ez a vállalat, hogy a gazdasági hátterének köszönhetően akár veszteségesen is gond nélkül képes üzemelni. A jelek szerint pedig ezt ki is használja, hogy esetenként még a Xiaomi mobiljainál is jobb ár-értékű masinákat tudjon letenni az asztalra. A felhasználók pedig érthető módon, örömmel vásárolják a príma vételnek bizonyuló mobilokat.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap