Még Karácsony előtt kijön a Splinter Cell Conviction

Yves Guillemot, az Ubisoft feje bejelentette, hogy a régóta várt Splinter Cell Conviction még Karácsony előtt a boltok polcaira kerül, és még ebben a gazdasági évben kiadják a Ghost Recon 4-et is.

Még Karácsony előtt kijön a Splinter Cell Conviction

Yves Guillemot, az Ubisoft feje bejelentette, hogy a régóta várt Splinter Cell Conviction (Xbox 360, PC) még Karácsony előtt a boltok polcaira kerül, és még ebben a gazdasági évben kiadják a Ghost Recon 4-et is.

Határozottan bíztató az Ubisoft idei felhozatala, hisz olyan játékokat sorakoztattak fel mint az Assassin's Creed 2, a James Cameron's Avatar, a Splinter Cell Conviction, a Rabbids Go Home és a Red Steel 2.

Azért, hogy valami rosszat is mondjuk, a Convictiont még a 2007-es Ubidaysen jelentették be, de azóta sajnos számos csúszást élt meg a sikeres játékszéria 6. iterációja. Mikor utoljára hallottunk róla (még tavaly júliusban) csak annyit mondtak, hogy a 2009/2010-es gazdasági évben jelenik majd meg valamikor. Azért mi optimisták vagyunk, reméljük, ezúttal már tényleg nem jön közbe semmi.

A Ghost Recon 4 kiadása ugyanebben az időintervallumban tanyázik valahol, de pontos időpontot még nem tudni. Az Ubi 2010 márciusáig alaposan el lesz foglalva, hisz olyan címek bukkannak még fel, mint az Anno 1404, Teenage Mutant Ninja Turtles, RUSE, I Am Alive és egy új Wii-s sportjáték.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward