Még idén megjelenhet a Telltale-féle The Walking Dead következő része

A vártnál lassabban halad a folyamat, így idén biztos nem zárul a négyrészes befejező évad.

Még idén megjelenhet a Telltale-féle The Walking Dead következő része

Ahogy arról már beszámoltunk, a Telltale Games váratlan bezárásával egy ideig bizonytalannak tűnt, hogy elkészül-e a The Walking Dead utolsó évadának befejező két része. Szerencsére azóta tudjuk, hogy a projektet átvette Robert Kirkman, a The Walking Dead alkotójának saját stúdiója, a Skybound Games.

A stúdiót vezető Ian Howe, valamint a kreatív igazgató Kent Mudle most kérdésekre válaszolva elmondta, hogy egyelőre nem tudnak dátumot mondani azzal kapcsolatban, hogy mikor jöhet a harmadik rész. Ami azért furcsa, mert információink szerint az már közel állt a befejezéshez, mikor a Telltale bedobta a törölközőt.

"Nincs semmi okunk rá, hogy visszatartsuk a dátumot, de csak akkor tudunk majd nyilatkozni róla, ha már pontosabban látjuk a helyzetet. Azonban látva a közönség hatalmas támogatását, félve mondom ki, de teljesen arra számítok, hogy a harmadik rész még idén megjelenhet" - mondta Howe.

Egyelőre azonban az a helyzet, hogy a csapatot próbálják meg feltölteni, lehetőleg teljes mértékben a Telltale korábbi alkalmazottaival. Howe elmondta, hogy a múlt héten 40 emberrel találkozott az ügyben, akikkel ismertette a terveket, azonban egyelőre "az ügyvédeknek kell tenniük a dolgukat", így pontosabb információt nem adhat ki. Azt mindenesetre elárulta, hogy a csapat szépen növekszik, és hogy a Telltale nagyon támogató.

"A Telltale teljes mértékben azon van, hogy a folyamat minél gyorsabban lezárulhasson, és azok a munkatársak, akikkel eddig találkoztunk, nagyon lelkesek voltak, hogy befejezhetik a játékot. Néhányan azonban már máshol kaptak állásajánlatot, így őket nem fogjuk tudni visszacsábítani, ami teljesen érhető." - fejezte be.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap