Még idén jön az új Razer Phone

A Razer már dolgozik a következő generációs okostelefonján, ami a legújabb rendszerchipet vonultatja majd fel.

Még idén jön az új Razer Phone

A Razer tavaly mutatta be az első okostelefonját, ami kifejezetten a játékosok számára lett tervezve, most pedig már arról szólnak a hírek, hogy jöhet a következő generációs konstrukció, ami minden bizonnyal jobb lesz az aktuális terméknél is.

Az újdonság érkezésének híréről Chen Xiaoping számolt be, aki vezető pozíciót tölt be a Razernél, szóval nem egyszerű pletykáról beszélhetünk. A szakember a China Joy 2018 keretében tért ki arra, hogy ezen a fejlesztésen is dolgozik egyebek mellett a vállalat, és az elmondása alapján decemberben kerülhet majd bevetésre Kínában az új generációs Razer Phone. Xiaoping részletekbe nem bocsátkozott a szerkezet képességei kapcsán, csak annyit mondott, hogy a legújabb központi chip fog a gépezetbe kerülni, de nem konkretizálta a dolgot. Az mindenképpen jó hír, hogy a cég látja a fantáziát a piacban, és az első generációs szerkezet visszafogott sikere után úgy érzi, hogy van értelme a további fejlesztéseknek.

Galéria megnyitása

Sokan már egyenesen arról pletykálnak a Távol-Keleten, hogy a szerkezetben a Qualcomm Snapdragon 855 rendszerchip bukkanhat majd fel, de erről úgy véljük, hogy igazán meglepő lépés lenne, és sokkal jobb esély van arra, hogy a Snapdragon 845 lesz a kiválasztott. A Razer legfeljebb a Snapdragon 850 mobilplatform bevetése mellett dönthetne még, és ha így lesz, akkor az ASUS ROG Phone közvetlen konkurense lehet, mivel az már erre az emelt órajeles lapkára épül. A Razer Phone 2 feltehetően ismét magas frissítési frekvenciájú panellel fog bevetésre kerülni, és bőségesen kínál majd rendszermemóriát, hogy a játékok futtatásakor se legyen ennek híján. A kiegészítőkre a korábbinál valószínűleg nagyobb figyelmet szentel majd a cég, látva azt, hogy példának okáért az imént említett ROG Phone milyen körítéssel érkezett, és ezen a téren akad is egy jó ütőkártyája.

Galéria megnyitása

A Razer ennek a masinának a tervezésekor már nagy figyelmet szentelhet arra is, hogy a Project Linda számára kedvezzen. Ebben az esetben arról van szó, hogy a vállalat létrehozott egy olyan noteszgépet, melybe dokkolni lehet a mobilt, és így fokozható a játékélmény vagy éppen a produktivitás. A Project Lindánál az okostelefon nemcsak a teljesítményfelelős, hanem a vezérlésből is kiveszi a részét, ugyanis a csatlakoztatást követően az érintőpad szerepét is betölti. A laptopos dokkolásnál valószínűleg jól fog jönni az az extra teljesítmény, amit az új rendszerchip biztosít majd az érdeklődők számára.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a második Razer Phone, mire lesz képes úgy a vállalat, hogy mostanra már gyűjthetett némi tapasztalatot is a mobilpiacon. Az első készülék még tapasztalatszerzés nélkül is nagyon korrekt lett, így mindenképpen pozitívan állhatunk a friss gép elébe.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap