Még e hónapban érkezik a Vader Immortal: Episode III

Még e hónapban érkezik a Vader Immortal: Episode III

Az Oculus és az ILMxLAB közös produkciója, a Star Wars Vader Immortal sorozat a végéhez közelít és a StarWars.com-on történt bejelentésnek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy mikor csaphatunk végre össze a Sötét Nagyúrral.

A Vader Immortal az Oculus Quest nyitócímeként látta meg a napvilágot ám egy hónappal a mobileszközös megjelenés után a Rift és a Rift S felhasználók is átélhették Vader kastélyában történő kalandokat. Egy csempész csapat tagjaként a Mustafar fölötti hiperűrből ránt ki minket egy birodalmi Interdictor osztályú Csillagromboló, hogy Vader rajtunk kísérletezzen saját projektjéhez.

Az ILMxLAB játéka rövid epizódok formájában 3 részletben jelenik meg, egy-egy rész körülbelül háromnegyed óra tömény sztorimesélést rejt magában. Az első epizód a fénykardról, a második epizód az erőhasználatról, míg a harmadik epizód nagy valószínűséggel ennek ötvözetéről és Vaderről fog szólni.

Galéria megnyitása

Az epizódok rövidsége ellenére tartogat végigjátszás utáni tartalmakat a Vader Immortal. Vader Dojo-ja ugyanis tárt karokkal vár minket, ahol megvillogtathatjuk fénykard és erőhasználati tudásunkat a hullámokban érkező ellenfelekkel szemben.

A Vader Immortal sorozat a kritikusok és a játékosok között is hatalmas sikernek örvend, a rendező Ben Snow pedig élete egyik legjobb élményének tartja a játékot és szerinte a csapat több tagja is így érez. Szerinte a Vader Immortal megmutatta a VR-ban lévő sztorimesélésre való igényt és nagyon boldog amiatt, hogy a játékosok is annyira élvezték, mint ők maguk.

Galéria megnyitása

A Vader Immortal első két része elérhető már Riftre és Questre cross-buy támogatással, míg a 3. epizód november 21-én érkezik kizárólag az említett két platformra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap