Még alfa állapotban sincs a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED elárulta, hogy a zárt ajtók mögötti E3-as bemutatóra a játék egy kis részét külön készítették fel.

Még alfa állapotban sincs a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED néhány kiválasztott újságírónak az E3-on,zárt ajtók mögött már igazi játékmenetet mutatott be, a beszámolók pedig egyértelműen pozitívak voltak. Ebből akár azt a következtetést is levonhatnánk, hogy a játék fejlesztése jól áll, és talán hamarabb számíthatunk a megjelenésére, mint azt gondoltuk.

Ez azonban koránt sem biztos, hogy így van. A minapVarsóban tartott előadást a befektetőknek a CD Projekt RED vezetősége, ahol a vezérigazgató, Adam Kiciński elárulta, hogy ez a demó még egy alfánál is korábbi verzió, és messze van a végleges minőségtől. Éppen ezért csak a színfalak mögött mutogatták, ráadásul eleve ezt a kicsi, kipróbálható szekciót külön felkészítették, kicsiszolták a bemutatóra, a teljes játék többi része még koránt sincs ilyen állapotban.

Piotr Nielubowicz, a stúdió pénzügyi igazgatója elárulta, hogy a megjelenés előtt hatalmas reklámkampány várható, ami még a The Witcher 3-nál tapasztaltakat is felülmúlja majd (pedig az sem volt semmi). Éppen ezért a CD Projekt RED most gyűjtöget és pénzt tartalékol erre (is, többek között).

Arra nem kaptunk választ, hogy pontosan milyen állapotban van a játék. Ha Kiciński szavaiból azt vesszük ki, hogy valahol pre-alfa környékén járnak, akkor könnyen lehet, hogy már abban a stádiumban van az anyag, amit "feature complete"-nek hívnak, tehát minden lényeges játékrendszer és mechanizmus már benne van, és a tartalom feltöltése, a polírozás és a tesztelés van hátra (ami még mindig jelenthet éveket egy ekkora játéknál).

Mindenesetre az eredeti Cyberpunk alkotója, Mike Pondsmith az E3-on azt mondta az alábbi videóban, hogy ő 30 évet várt erre az egészre, úgyhogy "mi is tudunk várni még néhány évet". Ami nem hangzik túl bíztatóan.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward