MechWarrior Online hivatalos start

A MechWarrior Online és a fejlesztő Piranha Games végeztek a nyílt bétázással és immár hivatalosan is elindították a mecha harcosokat világhódító útjukra.

MechWarrior Online hivatalos start

A MechWarrior Online és a fejlesztő Piranha Games végeztek a nyílt bétázással és immár hivatalosan is elindították a mecha harcosokat világhódító útjukra. Természetesen ez az ingyenesen játszható "harctéri szimulátor" sem indul el ünneplés nélkül, a játék első nagyszabású időszakos eseménye az Operation 24. Ez mindössze arról szól, hogy vegyetek részt 24 játékban és kaptok egy exkluzív pilótafülkés tárgyat. Nem feltétel, hogy meg is nyerjétek ezt a 24 játékot, a vesztes és döntetlen meccsek is ugyanúgy előrébb viszik a számlálót.

A való világban sem marad el a buli. A szeptember 26-án esedékes San Francisco-i hepajra bár halandó játékosok nem juthatnak el, nyomon követhetnek mindent a Twitch-en. Az ezzel kapcsolatos részleteket itt találjátok.

A MechWarrior Online 2 év alatt készült el, a béták óta 29 tapaszt kapott. A nyílt béta tavaly októberben indult, aminek kezdete óta több száz új funkciót implementáltak a játékba. A MechWarriort havonta kétszer fogják frissíteni az előrelátható jövőben, foltozgatják az interfészt, a privát meccseket és számíthatunk új játékmódokra és még sok minden másra is. Eddig 1,3 millió játékos tett vele próbát...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward