ME3: Elcsúsztatva, átszabva

A Mass Effect 3 sajnos idén már nem jön ki, átlőtték 2012 első negyedévére. Úgy fest a BioWare nem fogja tudni betartani az ígéretét, mely szerint a harmadik epizódra nem kell majd annyit várni, mit a másodikra kellett.

ME3: Elcsúsztatva, átszabva

A Mass Effect 3 sajnos idén már nem jön ki, átlőtték 2012 első negyedévére. Úgy fest a BioWare nem fogja tudni betartani az ígéretét, mely szerint a harmadik epizódra nem kell majd annyit várni, mint a másodikra kellett.

Casey Hudson a játék Facebook oldalán közölte a híreket. A hivatalos indoklásban a megszokott szöveget kapjuk, igyekszenek nekünk a legnagyobb és legjobb részt prezentálni a szériában, mely mindenki várakozásait felülmúlja majd. A rossz hírek mellé kaptunk jó néhány screenshotot is, ezek elég meggyőzőek (Krogan husk!!).

Ami viszont egy kicsit elrettentett minket, hogy a játékot úgy szeretnék átalakítani, hogy az "szélesebb tömegek számára is vonzó legyen". Ezt már az EA feje, John Riccitiello nyilatkozta egy befektetőknek tartott konferencián. Elmondása szerint Ray Muzyka és csapata lépésről lépésre csiszolgatják a játékmechanikát, hogy tökéletesebb ötvözete legyen a shooternek és RPG-nek.

Mindezt az E3-on demonstrálni is fogják, nagyon hisznek a cím sikerében és szeretnék, hogy nagyobb tömegekhez is eljusson. Ki tudja, talán a trilógia befejezésén túl is terveznek vele valamit...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward