Max Payne 3 multiplayer

Milyen lesz a Max Payne 3-ban a multiplayer mód?

Max Payne 3 multiplayer

A Rockstar külső nézetes lövöldözős játéka, a Max Payne 3 részét fogja képezni a Gang Wars nevű sztorialapú multiplayer mód, amelyben a történetből megismert szereplőkkel találkozhatunk, azaz a multi is megpróbál beintegrálódni a történetbe.

"A Max Payne 1 és 2 sztorija is jó volt, és a 3. rész is erős lesz" - mondta Charley Bewsher fődizájner, aki szerint a multiplayerben kibontakozó dráma fogja azt egyedivé tenni.

Lesz pl. olyan meccs, amelyben egy drogügylettel kapcsolatban támadnak bonyodalmak, és az egyik csapat feladata a pénz begyűjtése lesz, golyózáporban. Ebben eddig nincs is semmi különös, az érdekesség az, hogy a következő körben az előzőben történtekre épülnek majd az események pl. vérdíjat tűzhetünk ki az ellenfél legjobb játékosának fejére, vagy kitűzhetjük célul, hogy visszafoglaljuk az ellenfél csapata által megszerzett területeket. A következő körben aztán át kell fésüljük a visszafoglalt területeket, és hatástalanítani a rajta elhelyezett bombákat és csapdákat.

Minden körben Max Payne hangján hallhatjuk a szabályokat, miközben képregény stílusban be is mutatják, mi lesz a feladatunk. A feladatok teljesítéséért xp-t kapunk, melynek segítségével olyan új képességeket szerezhetünk, mint Payne jól ismert "bullet time" manővere. A "Sneaky" segítségével barátságosnak fogunk látszani az ellenfél szemében, míg a "Paranoia" hatására az ellenfél játékosai egymást ellenfeleknek látják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward