Max Payne 3 megjelenés + HD feldolgozás

A Rockstar Games bejelentette, hogy a Max Payne 3 2012 márciusában fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A széria történetében először lesz multiplayer a játékban, ehhez gyökeresen megváltoztatják az alap térképeket és fejlődést.

Max Payne 3 megjelenés + HD feldolgozás

Max Payne 3

A Rockstar Games bejelentette, hogy a Max Payne 3 2012 márciusában fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A széria történetében először lesz multiplayer a játékban, ehhez gyökeresen megváltoztatják az alap térképeket és a fejlődést. A játékban benne lesz minden tradicionálisnak mondható multiplayer mód, valamint különféle jutalmak és szintlépkedős rendszer is lesz. A klánok alakítása támogatott.

A single-player kampány ott veszi fel a sztori fonalát, ahol a Remedy Entertainment letette a Max Payne második részében. Maxet még mindig üldözi sötét múltja, hiába kezdett új életet, mint biztonsági szakember egy gazdag családnál, Sao Pauloban (Brazília). Bandák szúrják ki a családot maguknak, Max pedig minden erejével küzd, hogy megvédje őket és megvédje saját becsületét. Vajon sikerül megszabadulnia démonaitól?

A Max Payne 3 kiterjedt kollaboráció gyümölcse lesz számos Rockstar stúdió közt világszerte. Natural Motion fizikát használ és a Rockstar Advanced Game Engine hajta majd. A fejlesztők szerint a fegyverek realisztikusak lesznek, a fedezékrendszer intellingens, a Bullet-Time mechanikája pedig kifinomult.

"A Max Payne 3 nagyszerű kreatív lehetőség számunkra, hogy továbbfejlesszük az egyik legikonikusabb karakterünket" - írta Sam Houser a Rockstar Games egyik alapítója. "Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk a rajongóknak Max Payne modern verzióját, mely azonnal visszarántja majd őket a maga kis sötét és kifacsart világába."

[bold]

Max Payne HD[/bold]

A kiadó az utóbbi idők divatját követve kiadja a régi játékok HD verzióit is, de ezúttal mobil eszközökre. Hogy pontosan milyen platformokra, az még nem megerősített. A megjelenés időpontját szintén nem tudjuk, de annyi biztos, hogy csatlakozni fognak a Rockstar Games Social Clubhoz, ami ugyanolyan szolgáltatásokat biztosít, mint a hasonló nevű PC-s változat.

A játékok HD grafikát, nagyobb felbontású textúrákat kapnak a legfrissebb mobilos technológiák alkalmazásával. Testreszabható lesz az irányítás és támogatottak lesznek a vezetékes kontrollerek is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward