Max Payne 3 még 2011-ben?

Az Amazon és a GameStop idén december 1-ére listázta a Max Payne harmadik epizódját. Az Amazon e-mailben értesítette a vásárlóit, hogy a játék megjelenési dátumát a kiadó megváltoztatta.

Max Payne 3 még 2011-ben?

Az Amazon és a GameStop idén december 1-ére listázta a Max Payne harmadik epizódját. Az Amazon e-mailben értesítette a vásárlóit, hogy a játék megjelenési dátumát a kiadó megváltoztatta. Ezen kívül a RockstarWatch felfedezett néhány Max Payne 3-as sort az Nvidia új grafikus driverében is, ami ugyancsak azt jelzi, hogy már közeleg a megjelenési dátum.

Ugyanakkor ha már csak 6 hónap van a megjelenésig, kicsit több sajtó figyelmet is irányíthattak volna a játékra. Néhány magazin készített róla előzetest még áprilisban, májusban pedig a Take-Two megerősítette, hogy a játék még fejlesztés alatt áll. Ezeken kívül semmi érdemleges nem látott napvilágot a Max Payne 3-mal kapcsolatban.

A Take-Two mostani kiadási listáján nem szerepel a játék és a befektetőknek tartott tájékoztatókon is mellőzték. Így ez a decemberi kiírás inkább csak reménykeltő, mint biztos fogódzkodó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward