Marvel-játékon dolgoznak a Hearthstone egykori fejlesztői

Az új stúdiójuk rögtön kapott is egy szép kis befektetést Kínából, indulhat a munka!

Marvel-játékon dolgoznak a Hearthstone egykori fejlesztői

A Hearthstone egykori vezető fejlesztője, Ben Brode és néhány hasonlóan magas pozícióban lévő társa még tavaly hagyta el a Blizzard kötelékét, és alapították meg saját stúdiójukat Second Dinner néven. Azóta is arra várunk, hogy kiderüljön, mégis milyen játékon terveznek dolgozni, és most egy lépéssel előrébb vagyunk: egy Marvel-játékon.

De először is: az alapítók bejelentették, hogy a Second Dinner kapott egy szép kis 30 millió dolláros befektetést a kínai óriás NetEase-től (aki véletlenül a Blizzard partnere is az ázsiai régióban). Ezzel kapcsolatban a srácok elmondták, hogy egy az egyben fedezi a fejlesztés költségeit, így alapvetően nem kell olyan dolgok miatt aggódniuk, mintha egy kiadónak dolgoznának: például nem kell időre elérniük a fejlesztésben egy-egy mérföldkövet, hogy megkapják a következő adag pénzt, és menet közben sem kell majd újabb befektetők után kuncsorogniuk.

De, hogy a játék milyen lesz? Arról egyelőre sajnos nem sokat tudni, de mivel a stúdió minden alapítója igazi Hearthstone-veterán, így nem tűnik túl valószínűtlennek, hogy egy Marvel karakterei építkező gyűjtögetős kártyajátékot kapunk.

A hivatalos oldalon található szöveg megemlíti, hogy nagyon szerencsések, mert olyan "legendás" Marvel-karakterekkel dolgozhatnak, mint Hellcow (egy vámpír tehén) és Throg (egy nagyon félelmetes béka). De az valószínűleg csak vicc, mert utána megemlítik az Avengerst, az X-Ment és a Pókembert is, szóval nagyon úgy hangzik, hogy bármi is lesz, felsorakoztatja majd az egész Marvel-univerzum hőseit.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap