Márciusban érkezik a Yakuza 3

A SEGA végül úgy döntött, hogy elhozza nyugatra a Yakuza 3-at, méghozzá a jövő év márciusában. Nem olyan régen még azt nyilatkozták, hogy nincsenek ilyen jellegű terveik. Nos, úgy fest, hogy meggondolták magukat.

Márciusban érkezik a Yakuza 3

A SEGA végül úgy döntött, hogy elhozza nyugatra a Yakuza 3-at, méghozzá a jövő év márciusában. Nem olyan régen még azt nyilatkozták, hogy nincsenek ilyen jellegű terveik. Nos, úgy fest, hogy (szerencsére) meggondolták magukat.

A PS3 exkluzív Yakuza 3 főszereplője Kiryu Kazuma, aki fogadott lányával, Harukával egy árvaházat vezet, ám gengszter múltja visszaköszön. Ezért a rendkívül cselekményes, sötét, mocskos és nagyon erőszakos történetben jól laposra kell, hogy verjen néhány rosszarcú úriembert.

A sorozat első PS3-ra készült darabja lévén számos vizuális és technikai fejlesztést hozott a játék, de ettől függetlenül igen erősen érezhető a PS2-es múltja. A rendkívül örömteli bejelentés mellé kaptunk egy csodás új trailert is. Aki szereti a Japán játékokat az semmiképp se hagyja ki...

            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward