Márciusban bezár a Diablo 3 aukciós háza

Az alkotók szerint a játékosok így jobban tudnak majd a lényegre, azaz a szörnyirtásra koncentrálni

Márciusban bezár a Diablo 3 aukciós háza

A Diablo 3 sokat kiritizált aukciós háza, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok valós pénzért vagy játékbeli aranyért jussanak hozzá felszerelési tárgyakhoz 2014 március 18-án bezárja kapuit. A Blizzard úgy látszik meggondolta magát a témával kapcsolatban, ugyanis múlt hónapban a Gamescomon még azt nyilatkozták, hogy marad az aukciós ház rendszer.

A cég egy rövid videót is kiadott, amelyben elmagyarázzák döntésük okát. A következő kiegészítő, a Reaper of Souls produkciós rendezője, a videóban is szereplő John Hight a következőket írta a játék blogján: "Egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy a sokak által használt aukciós ház nyújtotta előnyök ellenére a rendszer alapvetően ellentétes a Diablo 3 játékmenetének lényegével, ami a szörnyek megöléséből és kincseik megszerzéséből áll. Ezért úgy döntöttünk, hogy mindenkivel tudatjuk, hogy eltávolítjuk az aranyas és a valós pénzes aukciós ház-rendszert a Diablo 3-ból."

Van egy másik ok is, ami miatt kiveszik az AH-t a játékból, mégpedig a jövőre megjelenő Reaper of Souls kiegészítő, amelyben megváltozik a rendszer, ami szerint zsákmányunkat kapni fogjuk. A Loot 2.0-ra keresztelt rendszerben a tárgyakból kevesebb fog esni, de "jobbak lesznek", legalábbis a játék rendezője, Josh Mosqueira szerint.

Sokan úgy gondolták, hogy maga a Blizzard sem nagy rajongója saját rendszerének, amikor a PS3-as és az Xbox 360-as verziókba nem tette be az AH-t, most bebizonyosodott, hogy valóban ez a helyzet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward