Maradt a kínálatban, plusz olcsóbb lett az iPhone XR és az iPhone 11

Az Apple az iPhone SE árán nem módosított, a korábbi felsőkategóriás eszközöket viszont kedvezőbb áron nyújtja.

Maradt a kínálatban, plusz olcsóbb lett az iPhone XR és az iPhone 11

Ahogy azt már megszokhattuk, az Apple az új generációs modelleknek a bejelentését követően lentebb tornászta a korábbi megoldásoknak az árát. Az iPhone 11 és az iPhone XR lett olcsóbb, de éppen csak annyival, hogy azért az iPhone SE piacát ne zavarják meg. A tavasszal bejelentett középkategóriás modell változatlan összegbe kerül.

Az iPhone 12 széria legolcsóbb tagja 300 ezer forintba kerül, ezért az összegért a 64 GB-os térhellyel szerelt iPhone 12 minit kaparinthatják meg a vásárlók. Az iPhone SE modellért pedig 180 ezer forint kell kifizetni alaphangon. Ebből következik, hogy az iPhone 11 és az iPhone XR számára elég széles ársáv maradt, és az Apple eléggé jól osztotta fel a palettát a korábbi készülékek árának a megvágásával.

Galéria megnyitása
iPhone 11

Az iPhone 11 290 ezer forintba került korábban, most, hogy az új generáció befutott, már 260 ezer forintért hozzá lehet jutni. Ezért az összegért a 64 GB-os változat vihető haza, a 128 GB-tal szolgáló már 282 ezer forintba kerül, a 256 gigás kapacitású pedig 326 ezer forintért cserébe vehető birtokba. Az iPhone XR pedig 248 ezer forintba került 64 GB-nyi hellyel, ezentúl viszont már csak 220 ezer forintot kell érte leszurkolni, és még 128 GB-tal szerelve is „csak” 242 ezer forintot kóstál.

Galéria megnyitása
iPhone XR

Meg kell jegyezni, hogy az Apple az újabb szállítmányokat már töltő és fülhallgató nélkül fogja a boltokba küldeni. Ez néhány vásárló számára esetlegesen extra kiadásokat jelenthet. A vállalat a környezetvédelemre hivatkozva lépte meg ezt a húzást, amivel semmi gond nem lenne, ha az eszközeit az alapvető kiegészítők árának megfelelő összeggel csökkentette volna.

Végül meg kell azt említeni, hogy az iPhone 11 Pro ás az iPhone 11 Pro Max forgalmazásával leállt a cég, ezek a hivatalos Apple kínálatból kikerültek. Persze más értékesítési csatornákon valószínűleg még hosszú ideig elérhetőek lesznek, de valószínűleg a figyelem középpontjába már inkább az új generációs megoldások fognak kerülni 300 ezer forint felett, ahol az iPhone 11 Pro és 11 Pro Max is indul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap