Már tudjuk az októberi Gold és PS+ játékokat

Már tudjuk az októberi Gold és PS+ játékokat

Újabb hónapba ugrottunk bele, ami azt jelenti, hogy a Sony és a Microsoft is lecseréli a konzolos játéklistáját a fizetős multiplayer szolgáltatásuknál.

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy ebben a hónapban is a Sony kínál jobb játékokat, nézzük, hogy miket kapunk a következő generációs konzolok előtti utolsó osztásnál:

A Need for Speed Payback bár nem a legújabb része a neves sorozatnak, de semmiképpen nem mondható réginek. A 2017-es játékban a szerencsejáték és az autók szerelmeseinek találkozásának lehetünk szemtanúi, a játék nagyban hajaz egy Halálos Iramban epizód sztorijára is.

Vampyr akció RPG sok szempontból egy lassabb, de ezzel együtt jóval komolyabb játék is. A Londonban játszódó játékban egy olyan embert irányítunk, aki nemrég vált vámpírrá és az, hogy milyen fajta vérszívó válik belőle, az a döntéseinken fog múlni. Ezek a játékok október 6-tól válnak letölthetővé.

A Microsoft oldaláról megint egy túlélőcsomaggal fogunk gazdagodni, a nagyágyúkat már elhagyta a cég azért, hogy a Game Pass-ra koncentrálhassanak.

Október 1-től a Slayaway Camp: Butcher’s Cut lesz az első Xbox One cím, amit megszerezhetünk. Ez egy puzzle horror játék, ahol a célunk, hogy a 80-as évek trash horrorfilmek élményeit felelevenítsük.

Október 16-tól kezdve a szintén horror játék vár ránk, ami Maid of Sker. Ebben az FPS játékban az rosszakaróink a hangra jönnek ránk, így muszáj lesz csendben lopakodva végig menni a pályán.

Október 1-én a Sphinx and the Cursed Mummy klasszikus Xbox játékot lehet letölteni. Ez kivételesen már nem horrojáték, hanem egy akció-kalandjáték.

A Costume Quest ismét egy RPG játék, amiben a hősünket kell felöltöztetnünk, hogy bármilyen veszéllyel szembe tudjunk szállni. Ezt október 16-tól tudjuk elkezdeni letölteni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap