Már sejthetjük, mikor jönnek az új iPhone-ok

A vállalat szeptember első felében ránthatja le a leplet az okostelefonokról.

Már sejthetjük, mikor jönnek az új iPhone-ok

Az Apple néhány csatolt képpel együtt indította el az iOS 13 legújabb béta kiadását, ezeket az iHelp BRM szúrta ki. Az iPadOS, valamint az iOS 13 képernyőmentésekből sokan arra következtetnek, hogy az iPhone leleplezésére szeptember 10-én kerülhet sor, két nappal korábban, mint egy évvel ezelőtt.

A képernyőmentéseken a naptár ikonja 10-ét mutat, és a korábbi években az Apple ezt a grafikát mindig úgy alakította, hogy előre jelezze vele azt a napot, amikor az operációs rendszer végleges kiadása debütálni fog. Az új iOS pedig az elmúlt években állandóan akkor került bevetésre, amikor az iPhone is reflektorfénybe kerül. Ráadásul a kódban a „HoldForRelease” szöveg is olvasható, ami ugyancsak alátámasztja azt a gyanút, hogy a vállalat egy nagy bejelentésre készülhet majd ebben az időpontban.

Galéria megnyitása

Az okostelefonok bemutatója tehát minden bizonnyal szeptember 10-én lesz, ami igazából nem lenne meglepő, tekintve, hogy az utóbbi években szinte mindig hasonló időpontban rántotta le a leplet a készülékeiről. Egészen pontosan hetedik éve már, hogy minden iPhone szeptemberben jött – annak is jellemzően a második hetében –, előtte az iPhone 4s októberi születésű volt, azt megelőzően pedig sokáig a Worldwide Developers Conference (WWDC) keretében mutatkozott be a szerkezet.

Galéria megnyitása

Egyre közelebb van az iPhone-ok bemutatása, de a pletykák arról még a mai napig megoszlanak, hogy milyen névsémát fog követni ezúttal az Apple. Vannak, akik úgy vélik, hogy az iPhone XS utódja az iPhone XI lesz, mások már inkább az iPhone 11-re szavaznak, tehát jó esélyt látnak arra, hogy a vállalat visszatér az arab számokhoz. Arról is egyre többen beszélnek, hogy a Plus jelzést el fogja hagyni a cég, és ennek a helyébe a Pro léphet, ami az Apple más termékeinél már jól bevált, a Mac és az iPad vonalon is használja a Pro jelzőt a cég a csúcskategóriás termékekre.

Galéria megnyitása

A megjelenésben és a méretekben az idei évben nem várnak komolyabb változást az elemzők, maradhat a kettő OLED paneles és az egy LCD-s készülék 5,8, 6,1 és 6,5 hüvelykes képátlóval. A legutóbbi renderképeken azt lehetett kiszúrni a külsőn, hogy a némításra szolgáló gomb kicsit megváltozhat, és persze a kamerarendszer jelentősen átalakulhat. Az Apple is triplakamerás dizájnt fog már használni, a szerényebb modellnél pedig maradhat a kettő képalkotó. A háromkamerás felállást egy normál, egy tele és egy ultra-széles látószögű egység fogja alkotni. A készülékekbe az Apple A13 rendszerchip kerülhet, és maradni fog a 4G LTE támogatást, az 5G-ről biztosan le kell mondani

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap