Már "robotolnak" a Halo Wars DLC-n

Az Ensemble hamvaiból újjászületett Robot Entertainment megerősítette a hírt, hogy már dolgoznak is a még meg nem jelent Halo Wars első letölthető tartalmán. A játék egyébként február 27-én kerül a polcokra.

Már "robotolnak" a Halo Wars DLC-n

Az Ensemble hamvaiból újjászületett Robot Entertainment megerősítette a hírt, hogy már dolgoznak is a még meg sem jelent Halo Wars első letölthető tartalmán. A játék egyébként február 27-én kerül a polcokra.

Az újonnan alapított cég, élén az Ensemble őstag Tony Goodman-nel biztosított minket arról, hogy megadják az online támogatást mind a Halo Wars, mind az Age of Empires játékosközösségének, aggodalomra nincs ok. Ha még emlékszünk arra amikor tavaly bejelentették, hogy a stúdió hamarosan zárja kapuit, a Microsoft rögtön hozzátette, hogy még náluk vannak az AoE-vel kapcsolatos jogok, amit tradicionálisan az Ensemble fejlesztett. Az még a jövő zenéje, hogy ezt a támogatás dolgot mennyire mélyítik el, esetleg számíthatunk-e még Age of Empires-re a Robottól.

Dolgoznak egy még be nem jelentett saját projekten is, ami feltételezhetően még szintén az Ensemble-os korszakból jött át, bár ezt nem erősítették meg.

"A videojátékiparban most hatalmas a felfordulás." - mondta Goodman. "És nem csak a játékokra gondolok, hanem az egész iparra. Minden változik: hogy hol vásárolunk játékokat, hogy vásárolunk, mennyit költünk, mennyit játszunk, kikkel játszunk. Mint egy alkalmazkokásra képes, független fejlesztő, iparvezető és piacszakértő csapat, a Robot Entertainment képes a piac igényei szerint átalakulni." Jól hangzik, sok szerencsét kívánunk nekik!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward