Már négy szerveren fut a Starborne alfatesztje

A helyek gyorsan betelnek, de még lehet csatlakozni.

Már négy szerveren fut a Starborne alfatesztje

A Starborne egy ingyenesen játszható, 4X-jellegeket is hordozó űrstratégia-MMO lesz, melyben az egyes játszmák akár hat hónapig is tarthatnak. A Solid Clouds nevű izlandi indie stúdió ezzel nem kis célokat tűzött ki magának; a csapat tagja az EVE Online egykori művészeti igazgatója, Ásgeir Ásgeirsson és Hrafnkell Óskarsson, aki fontos szerepet játszott az EVE-es lore és dizájn kialakításában.

A cselekmény valós időben történik, akár egy aszteroidán folyó bányászatról, akár a szomszédok utáni kémkedésről, az ellenfelek megtámadásáról, a hajók gyártásáról, vagy épületek és helyőrségek felhúzásáról van szó. Mivel nyilván senki sem akar várni addig, míg több ezer játékos befejezi a kört, mindenki csak egy bizonyos számú dolgot csinálhat körönként – ez a szám nő, ahogy birodalmunk fejlődik. Ha elfogyott az „akciókeret”, a játékosok kiléphetnek a játékból, hogy később, mikor hajóik visszatértek és minden feladatot elvégeztek, újra belépjenek.

Az alfatesztbe bárki bekapcsolódhat a hivatalos oldalról, feltéve, ha még van hely. A harmadik szerver pár nap alatt betelt, így valószínűleg a frissen indult negyedikkel is gyorsan ez lesz a helyzet. Az első tíz napban senki sem támadhat meg minket, és a közösség egyelőre teljesen normálisnak tűnik, előtérben vannak a másokat segítő, támogató résztvevők.

A Starborne megjelenési dátuma még nem ismert, a stúdió reményei szerint a jövő év közepe táján elindulhat a nyílt béta.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward