Már GIF-fel is lehet üzenni Instagramon

Már GIF-fel is lehet üzenni Instagramon

Az Instagram újabb apró, de talán sokak számára vonzó funkciót épített be az alkalmazásába. A képmegosztón a felhasználók egyre többet csevegnek egymással a Direkt üzenetek felületen, és ezért a vállalat igyekszik felhozni az átlagos üzenetküldők szintjére ezt a részét az alkalmazásnak, mert egyébként a Direkt jóval fapadosabb, mint a Facebook Messenger vagy a WhatsApp.

Ettől kezdve az embereknek lehetősége van rövid animációkat, GIF-eket küldeni egymásnak, ha úgy érzik, hogy az adott helyzetben így tudják a legjobban kifejezni magukat. A Direkt felületén bármelyik beszélgetésben küldhet GIF-et a felhasználó, normál vagy csoportos csevegésekbe is beszúrhatóak az animációk. És mint a legtöbb szolgáltatás, az Instagram sem kezdett saját GIF kollekció összeállításába, hanem külső segítségre támaszkodik, a GIPHY kínálatából válogathatnak itt a felhasználók.

Galéria megnyitása

A GIF-ek eléréséhez csak meg kell érinteni a szövegmezőben a „GIF” piktogramot a galéria és a kedvelés gombjai mellett. Ekkor azonnal láthatóvá válnak az éppen nagy népszerűségnek örvendő animációk, de nem feltétlenül kell ezekből választania az embereknek, be lehet gépelni a tetszőleges keresőszavakat. A keresés során a találatok mellett láthatóvá válik a „Véletlenszerű” opció is a GIF-lista elején, ami értelemszerűen a szűrt animációk közül elküld egy a rendszer által kiválasztottat.

Az új funkció használatba vételéhez nem feltétlenül szükséges frissíteni az Instagramot. A lehetőség elérhető Androidon és iOS-en is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap